Луиза Григорова подкара

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Луиза Григорова има ново лъскаво возило, научи HotArena. Звездата от сериалите „Стъклен дом” и „Откраднат живот” подкара поръчков мерцедес, чиято стойност е около 100 бона.
Преди дни дългокраката брюнетка бе засечена да паркира луксозния си автомобил в центъра на столицата и да се отправя към намиращо се наблизо кафене, за да си купи ободряваща кофеинова напитка.
Облечена спортно с удобен панталон, тениска и маратонки, тя се върна при черния си мерцедес с картонена чаша за кафе в ръка. Докато отваряше входната врата на колата, Луиза не пропусна да хвърли бърз поглед към телефона си, пише „Уикенд“.
Марта Вачкова вдигна ръце от къщата си: Домът на актрисата не спира да се наводняваНяма оправия за къщата на Марта Вачкова в село Бойковец. Виличката се наводнява след всеки проливен …Sep 17 2019vijti.com

Дали автомобилът е подарък за Григорова от съпруга й – режисьора Мартин Макариев, не е ясно. Актрисата има доста ангажименти, които й носят стабилни доходи, така че вероятно и сама може да си позволи подобна скъпа кола.
Наскоро Луиза приключи снимките по последния си филм „Диви и щастливи”, чиято премиера в кината ще бъде на 29 ноември. Тя е изключително доволна от работата си по лентата и твърди, че с колежката й Яна Маринова се сработват отлично.
Припомняме, че Луиза Григорова и Мартин Макариев празнуваха тези дни две години брак на снимачната площадка на филма „Диви щастливи”, в която актрисата си партнира с Яна Маринова, а Мартин е режисьор, научи HotArena. Едва ли е случайно, че и любовта ги среща по време на работа. Двамата се запознават покрай сериала „Дървото на живота” и от тогава са неразделни.

„От хората съм, които силно вярват в любовта и за които любовта е най-важното нещо. Ако имам правилния човек и голямата любов, всичко друго ми се случва безпроблемно. Няма такова нещо като „или любовта, или работата“, напротив. Да, в театъра помага да си в любовна драма, защото играеш прекрасно, изпитвала съм го. Но сега, когато съм толкова одухотворена, разбирам, че това е най-ценното. Не несподелената любов, а истински споделената любов, без никакви задръжки. Все съм си мислила „това е моята любов”, „това е моята любов”…, докато не разбрах че моята истинска любов е нещо много различно. Сега го намерих, обичам го до Бога и обратно и не искам да се разделяме никога!”, споделяла е Луиза, която навърши 29 години на 7 юни.

Тя претърпя голяма промяна, откакто е под влиянието на любовта. И не го крие, дори изтъква, че Мартин Макариев е най-големият й учител. Когато излязла от НАТФИЗ, Луиза имала нула кино образование. Мартин буквално за една година й дал толкова много, колкото не си представяла.
Показал й всички филми от световната класика, които е пропуснала, биографиите на режисьори, актьори и начините на игра. „Благодарение на него в момента толкова много работя върху себе си и се старая. Защото той това го изтъква като много сериозен проблем на българския актьор – че не се грижи за себе си и за уменията си. И това е абсолютната истина”, признавала е Луиза.

Днес красавицата тренира много, за да е в най-добрата си форма, което е плюс на всеки кастинг за която и да е роля. Освен това учи английски език. Помага във всички проекти на филмовата компания „Форуърд пикчърс”, в която с Мартин са съдружници. Луиза се старае да допринася с каквото може дори за тези проекти, в които няма пряко участие. Компанията се е заела с реализирането на филма „Сърцето на машината”, който все още е на етап проект, и друг за Царичина. Паралелно се работи и по сериал с работното заглавие „Блек файлс”, който май ще е международен, с участието на различни държави. Все пак Мартин и Луиза сега са се съсредоточили върху снимките на филма „Диви и щастливи”, който е инспириран от култовата лента „Телма и Луиз”.

Напрежение не липсва, но не влияе на екипа, нито на любовта на Мартин и Луиза. Изненадващо, но двамата не си омръзват. Напротив, радват се, че са непрекъснато заедно.
За актрисата факта, че я режисира именно мъжът й е предизвикателство, но по-скоро в хубавия смисъл. „Имам вече много високо поставена летва. Неговите очи са тези, които ме гледат винаги много критично, много изпитателно, когато съм на сцената, когато съм пред камерата. Това едновременно ми дава много стимул, и ме притеснява, защото аз много искам да му се харесам, да направя това, което той е поискал”, споделяла е актрисата.

Когато предстои да снимат заедно, мъжът й я режисира още от вкъщи. Говорят единствено и само за това как да се постигне най-добрия резултат. Коментират персонажа, ситуацията, всичко. И вече на терен Луиза се чувства изключително подготвена. Тя толкова е свикнала с изискванията на мъжа си и толкова са сходни в мисленето си, че на снимачната площадка й е достатъчен само един негов поглед или реплика, за да разбере какво иска от нея. Луиза, която се изявява и в театъра, се допитва за всичко до мъжа си. „Може би само неговото одобрение ми стига, за да продължавам смело напред”, споделяла е актрисата. Мартин пък е признавал, че се допитва за всичко до жена си. Луиза се вслушва в съветите на мъжа си и даже ги търси. Актрисата не крие, че силно се възхищава на Мартин, с което може би и започнала любовта им. „Той е най-интелигентният човек, когото съм срещала.

Той е най-голямата енциклопедия, която съм отваряла в живота си и може би на първо място се влюбих в ума му. Той е безгранична душа, страхотно добър човек. Моя противоположност – колкото аз съм избухлива, толкова той е сдържан, но е сдържан не в онзи мухльовски смисъл, а в разумния”, казвала е Луиза.
Мартин я уравновесил. С него можела да бъде себе си, без да трябва да му подражава или да се преструва. Само веднъж са си повишавали тон, но за кино. Карали се за техен филм. Скандалът бил творчески, след което доста дълго се смели. И ако до преди Мартин, актрисата бе известна като щура купонджийка, днес е улегнала, зряла жена, концентрирана върху сбъдването на мечтите си с любимия мъж. Двамата не ходят по дискотеки и барове. Напоследък дори не пътуват често, заради много си ангажименти. Е, ревнуват се, но в рамките на допустимото. Чувстват се спокойни, имат си доверие. А и не си дават поводи, пише „Уикенд“.

„Аз нямам нужда от друго, когато съм с Мартин. Не изпитвам нужда и желание за нищо, нищо, нищо друго. Аз мога да седя с него 24/7 и това да е. И да съм щастлива”, споделяла е Луиза. Тя е не само жена и съдружник на Мартин, а и най-добрият му приятел. Актрисата, която е с 9 години по-малка от режисьора, притежава и силна интуиция. Неведнъж е предупреждавала мъжа си да не се доверява на някого. Първоначално той не се съгласявал, спорел, допускал, че се заблуждава, действа с предразсъдъци, а малко по-късно се убеждавал и признавал: „Да, права си”. Честността е изключително важна и за двамата, които са вярващи. Луиза дори ходи на църква. Моли се най-вече да бъде добър човек. „Най-важното е, човек да бъде добър, защото в крайна сметка ние сме за много кратко тук и ако не дадеш най-доброто от себе си…”, споделяла е актрисата.
Източник: хотарена
Ернестина Шинова е на предела на силите си, актрисата преживява тежко лятоЕрнестина Шинова не можа да си почине това лято, научи HotArena. Актрисата евродепутатша имаше толко…Sep 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!