Край на спекулациите: Истината за отношенията между Деси Банова и Росен Плевнелиев

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Росен Плевнелиев и Деси Банова демонстрират близостта си без притеснения
Росен Плевнелиев и Деси Банова, които преди месеци се сдобиха с общ наследник,
са все така влюбени. Младоженците демонстрират близостта си на публични места без да се притесняват от факта, че всички ги познават.
Папараци на ПИК щракнаха двойката по време на разходка в мола. Впечатление прави, че Росен Плевнелиев и Деси Банова се държат за ръка и не пропускат възможността да си разменят целувки и прегръдки. Заедно с тях беше и дъщеричката на Банова.
Росен Плевнелиев и Деси Банова пред развод: Толкова скоро ли се изчерпа връзката им?Разделени един от друг се оказаха Росен Плевнелиев и съпругата му Деси. Двойката се прибирала от САЩ…Mar 12 2019vijti.com

По време на разходката в мола бившата синоптичка не откъсна поглед от лъскавите витрини, набелязвайки новите придобивки за гардероба си.
Всъщност не й се налага да откъсва поглед от витрините, тъй като Росен Плевнелиев й купува всичко, което пожелае. Бившият президент е луд по блондинката и не спира да я глези.
Докато Деси Банова се оглежда за нови придобивки в гардероба си, влюбеният Плевнелиев намери начин да отвлече вниманието на щерка й.

Младоженецът глези доведената си щерка с любимото на децата ледено изкушение.
Самият той също не пропуска възможността да похапне сладолед,
докато е на шопинг в мола, пише ПИК.
Плевнелиев и Деси Банова сключиха брак миналото лято,
едва няколко месеца след началото на връзката им. Още тогава двамата заявиха, че химията между тях е много силна и двамата се обичат лудо.

Преди известно време в медиите излезе информация, че връзката между двамата вече не е толкова силна и те са охладнели в чувствата си един към друг:
„Разделени един от друг се оказаха Росен Плевнелиев и съпругата му Деси. Двойката се прибирала от САЩ след среща с най-успелите българи отвъд океана, но при трансфера в Истанбул, с неприятна изненада установили, че не са един до друг.
Двойката заедно се качила в самолета, но при настаняването разбрали, че са настанени на различни места и то в различни редове.

Това обаче по никакъв начин не ги смутило и те спокойно седнали и изтърпели целия полет.
„Поведението им беше изключително сдържано.
Не съм видял дори за ръце да се хващат, вероятно са били изморени от дългия път. Нямаше нито прегръдки, нито друг знак на привързаност –сигурно изморителният трансфер до София ги е изтощил”, сподели тогава очевидец – пътник от самолета.
Тази информация обаче вече е опровергана и следващите снимки го доказват.


Източник: Разкрития.ком
Плевнелиев пусна връзки и издейства нов джип за Деси БановаЕкспрезидентът Росен Плевнелиев издейства нов джип „Мерцедес“ за съпругата си Деси Банова, докато ма…Mar 4 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!