Йосиф Сърчаджиев: Съжалявам, че забравих Сашка, инсултът промени отношенията ми с хората

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актьорът Йосиф Сърчаджиев призна, че съжалява за много от взаимоотношенията си с хората и с тъга в очите обяви в телевизионно интервю:
„Ние сме двама с Райна. Ние сме едно и също, което аз вече го разбирам сега, по-късно. Защото по-рано бързах, работех. Забравих много неща във взаимоотношенията с хората“, като най-вероятно визира и дългогодишната си раздяла с дъщеря си Алекс Сърчаджиева. С водещата на новото риалити по Нова „Игри на волята“ той години наред отказваше да комуникира, камо ли да се грижи за нея. След време се покая за действията си, но пък тя реши да го забрави.
Актьорът нарече тежкия си инсулт „ударче“ и разкри: „Сега вече разбирам, че това, което стана с мен – сега след ударчето, трябваше да има вторият човек. Тоест не вторият човек, а второто аз“.
Алекс Сърчаджиева: Ако не бях станала актриса, сега сигурно щях да съм бизнес дамаОт нея искам единствено да стане достоен човек, казва актрисата Родена в София. Трето поколение актр…Jul 30 2019vijti.com

От известно време той живее в село Кирчево, където с жената до себе си изградили дом от нулата.
„В Ловеч ще правим постановка на Хайтов – „Лодка в гората“ и „Пътеки“. Те са свързани с българския дух – и доброто, и злото“, каза още режисьорът за новите си проекти.


Припомняме, че в интервю от 2016 година актьорът заявява:
Тежи ми, че не си говорим с дъщеря ми

„Тежи ми, че не си говорим с дъщеря ми Александра. Не съм я гледал по телевизията, защото следя само новините, нищо друго.“
С тези думи актьорът Йосиф Сърчаджиев се обвинява, че не може да се обади на рождения ден на извънбрачната си дъщеря Александра Сърчаджиева, която в петък ще навърши Христова възраст – 33 години.
„Не бях добър родител за децата си. Добре, че израснаха добри хора, защото от работа нямах много време да им обръщам внимание. Но продължавам да се боря с демоните си“, сподели още актьорът.

На Великден Сърчаджиев поиска прошка от близките си за всички прегрешения към тях. Попитан от колегите си дали се е обаждал на извънбрачната си дъщеря да й честити празника, 71-годишният творец обяснил, че тя не иска да го чува, а на него му е много болно от това.
„Преди време Алекс беше казала, че се срамува от факта, че именно той й е баща. От тогава Йосиф не търси контакт с нея“, обясни колежка на Сърчаджиев, която той режисира в последната си постановка – „Фалфстаф и веселите съпруги“.
Над две десетилетия Йосиф Сърчаджиев отричаше изобщо, че има дъщеря, макар да бе публично известна връзката му с покойната Пепа Николова, майката на Александра Сърчаджиева.

Очевидно в крайна сметка в душата на актьора нещо се е пречупило и той търсел начин да помоли Алекс за прошка. Не случайно именно на Възкресение актьорът заяви в телевизионно предаване: „Прощавайте! Искам да кажа това на близките си, защото по-често съм зъл с тях, държа се като дявол“. Той нямаше как да спомене името на дъщеря си, защото това е много лично, а и щеше да си докара семейни скандали със съпругата си, режисьора документалист Райна Томова, и с другите си две деца – Ани и Пролетсин, коментираха запознати с драмите в семейството.
Източник: лупа
Алекс Сърчаджиева 7 месеца след смъртта на Ласкин: Времето не лекува, става по-трудноАлекс Сърчаджиева изгуби бащата на дъщеря си и това е за цял живот. Загубата е тежка и непреодолима,…Jul 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!