Ицо Хазарта проговори за семейния скандал: Майката на дъщеря ми я нарече „проста“

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Семейната сага и съдебните битки на Ицо Хазарта с бившата му жена Диана продължават с пълна сила. След поредното интервю, в което Диана Колева, майката на най-голямата дъщеря на Хазарта Ади, се определя като умишлено отчуждена от детето, рапърът изригна. За пръв път Хазарта си позволи публично да изрази позицията си с коментар във фейсбук под публикацията на интервюто с Диана.

Малката дъщеря на Ицо Хазарта разказва за връзката с баща сиЗа първи път в телевизионен ефир едно прекрасно момиче ще разкрие какъв е Ицо Хазарта като баща. Тов…May 19 2021vijti.com

„Истина е, че за всяко дете е изключително важен контактът и с двамата родители, затова никога не би ми хрумнало да отделя дъщеря ми от майка й. През 2006 година Диана замина да живее в Лондон, а дъщеря ми Ади – на 2 г. към този момент, остана да живее с мен, и така до ден днешен. Никога не съм я спирал да се вижда с майка си – ходила е десетки пъти при нея в Англия, както и в България. Има няколко факта, които Диана пропуска при всяко свое интервю – те са и основната причина за сегашната ситуация.

През 2013 г. Диана каза на дъщеря ми, че е обидена, задето не иска да се премести при нея в Англия, след което спря да се обажда. 4 г. Да, цифрата не е сгрешена. Това продължи 4 (четири) години – време, в което и аз, и Ади правехме многократни опити да се свържем с нея, но без успех. За 4 г. единственото съобщение, което Ади получи от нея, беше: „Ти си много проста, Аделина. Трябваше да те хвърля на боклука, като те родих“, пише Ицо Хазарта в обобщение на житейската драма, в която е въвлечен преди 15 г.

Изпълнителят разказва, че е бил принуден да заведе дело, защото в продължение на 4 г. не може да напусне страната с Аделина поради липсата на съгласие от страна на биологичната й майка, която по това време е била неоткриваема. „Две години детето и аз бяхме разпитвани от съдии, полицаи, психолози и социални работници. Накрая получихме решение на съда, което показваме на границата всеки път“, разяснява ситуацията певецът. Ицо Хазарта държи всички, които се интересуват от личния му живот, да се запознаят с двете гледни точки, за да придобият реална преценка за ситуацията.

„Десетки пъти съм писал на Диана с молба да се обади, за да й помогна да възстанови връзката си с Ади. Нейният отговор са интервюта – не съм ги коментирал, понеже вярвам, че такива теми са лични и мястото им не е в социални мрежи или медии. Проблемът не е, че някой ще ме напсува или обиди в коментар. Проблемът е, че детето ми седма година е влачено по съдилища, психолози и социални работници, където всеки път се налага да обяснява едно и също – „не, баща ми не ми забранява да виждам майка ми, просто тя години наред не ме потърси, а сега води дела срещу държавата и срещу баща ми“, вместо да се обади и да се извини за всичко, което сътвори, завършва обяснението си Христо Петров, както е истинското име на изпълнителя.

„България днес“ се свърза с Диана Котева, която категорично отрича думите на бившия си. „Това са толкова големи лъжи, които той ги говори от години. Те нямат никакви доказателства за това, че не могат да ме намерят. Аз не съм неоткриваема, баща ми е в България. Това са толкова грозни глупости!“ – изригна Диана и продължава: „През 2017 г. се прибирам в България и започвам да търся детето си – пускам молби чрез съдебен изпълнител към него, че да мога да си видя детето! Как може да твърди, че не съм си я търсила? – твърди Диана, която обвинява Хазарта в родителско отчуждение. Тя се е заела с мисията да се бори срещу подобен тип практики у нас.

Ицо Хазарта показа порасналите си момичета – вижте цялото сладко семейство (Снимки): Един от най-известните изпълнители у нас и идол на младото поколение, Ицо Хазарта , е горд татко на…Mar 20 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!