Илияна Йотова ожени сина си

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Президентът Румен Радев бе гост на церемонията
Още един важен пост зае вицепрезидентът Илияна Йотова на 5 септември. Не с мандат, а за цял живот – стана свекърва на красавицата Кристияна.

Британското списание „Икономист: Положението в България е по-тежко, отколкото в Босна след 4 години войнаПрез 2050 година населението на България ще се е свило с 39% в сравнение с 1990, пише британското сп…Aug 26 2020vijti.com

Марин, синът на вицето и на известния проф. Андрей Йотов, се ожени за любимото момиче на много изискано и най-вече много весело тържество в събота в Правец, разказаха участници в щастливото събитие. А снаха и свекърва определено са извън всякакво клише за подобни отношения. Йотова не крие обичта си към избраницата на своя син, пише вестник 24 часа.

Марин навърши този август 32 г. Двамата младоженци са връстници, отдавна живеят заедно, но романтичното предложение за годеж идва през май миналата година. Още тогава Марин и Криси си набелязват за сватбата първите септемврийски дни на 2020 г., за която още никой не предполага как ще преобърне целия свят.

Обявяването на епидемията, естествено, внася известно объркване и забавяне, първоначално не смеят да планират събитието. Но с отмяната на най-строгите ограничения се впускат в организацията и в слънчевата първа събота на септември си казват заветното “да”.

Свидетел на това станал и президентът Румен Радев, който заедно със съпругата си Десислава е бил гост на церемонията. Преобладаващата част от гостите обаче са били младите приятели на двойката.

За кум влюбените избрали свой връстник – близък приятел на Марин, с когото също са заедно още от ученическите години. И понеже “случайностите” всъщност рядко са случайни, кумът също е лекар ортопед – като прочутия баща на младоженеца проф. Андрей Йотов.

Марин завърши УНСС, а после магистратура по бизнес управление и банково дело в Лондон. От 10 г. живее самостоятелно от родителите си. Работи по специалността си, сега е в Пощенска банка.

ГЕРБ искат среща с протестиращите. Ще има предложенияПредседателят на парламентарната група Даниела Дариткова коментира пред БНР, че ГЕРБ са готови да се…Aug 18 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!