Измама в NOVA: Как Гала е станала водеща в „На кафе“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди предаването ѝ да направи своя старт в ефира, бившата асистентка на Къци Вапцаров в „Супершоу „Невада“ се явила на кастинг пред тогавашните собственици от Гърция.
Cлyчĸaтa Гaлa paзĸaзa нa ĸyпoнът пo пoвoд нa 25-гoдишнинaтa нa Hoвa тeлeвизия. Πapтитo бe в нaчaлoтo нa мeceцa, в cгpaдaтa нa Haциoнaлния иcтopичecĸи мyзeй в Бoянa.
„Бяха ме извикали на кастинг за предаване. Изобщо не знаех, че става дума за тричасово живо предаване, при това всеки ден. Влязох в една малка стаичка, в която имаше трима души и нито един от тях не говореше български.
Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Геро станаха за смях: Продуцентите обещали на Алисия да остане до края на риалитито „Маскираният певец“„Macĸиpaният пeвeц“ oпитвa дa paзyбeди зpитeлитe, чe Aлиcия нe e Πpинцecaтa Mapия Илиeвa, Гaлa, Hиĸи…Oct 2 2019vijti.com

Това бяха тогавашните шефове. Те казаха: „Искаме да ви видим как стоите пред камера, как се държите… Ако искате от едно списание прочетете нещо, представете го на въображаемите зрители, с много усмивки и настроение“.
Огледаха се, обаче нямаше списание.
Взеха една страница от вестник и ми я дадоха – погледнах, от едната страна имаше некролози и обяви за работа, а от другата беше една дълга статия за народния съд и присъдите, които са издавани.
Аз си притесних кое точно да пресъздам с усмивка и настроение…“, описа надълго и нашироко първия си кастинг Гала. От неудобната ситуация я извадила Тара Нури, която и до днес е продуцент в „На кафе“, пише kliuki.bg.

„Тя ми каза: Виж сега, никой тук не разбира български, представи си, че говориш за лимончета и черешки, усмихвай се!“. Не се спомням какво точно съм говорила, но с голямо облекчение напуснах сградата с мисълта, че никога повече няма да се върнa.
Обадиха ми се следващия ден и така от 2000 г. съм част от Нова телевизия“, припомня zајеnаtа.bg.
Източник: Марица
Гала прекали с корекциите и се превърна в копие на дъщерята на Стоянка Мутафова – МукиГaлa cтaнa ĸoпиe нa Myĸи cлeд плacтичнитe интepвeнции! Гaлa нaпълнo e cмeнилa физиoнoмиятa cи пpeз л…Sep 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!