Жената на Блатечки има нов мъж: Имам човек до себе си, не ме съжалявайте

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нов мъж има в живота на първата жена на Асен Блатечки – Катерина, дочу HotArena.
„Имам мъж до себе си, вие не берете грижа“, коментира режисьорката. Тя отказва да каже какво има предвид, но според хора в артсредите се носи слух, че първата жена на Блатечки е ухажвана от по-млад мъж. Той не спирал да й изпра
Ща съобщения и да я моли за срещи. Засега не е ясно дали Катерина е откликнала на мераците на ухажора си, но е факт, че е в добра форма, усмихната и спокойна, отбелязва „България Днес“.
И пак според запознати Катерина е била на романтичен воаяж с дъщеря си и новата си любов. Преди това пък тройката си е спретнала екскурзия и до Рим.
Асен Блатечки нещастен: Актьорът никога няма да си прости тази грешкаВсеки божи ден през последната половин година актьорът Асен Блатечки си посипва косите с пясък, зато…Aug 1 2019vijti.com

Припомняме, че повече от година мина, откакто мачо актьорът Асен Блатечки спря да си играе на иди ми – дойди ми с манекенката Диляна Попова и трайно заживя с нея и общия им син Борил. Въпреки старанието на „лошото момче” на българското кино да го играе образцов баща, 5-годишният му наследник продължава да се обръща към него с неутралното „Асене”, вместо „тате”. Неприятната ситуация изнервяла до крайност Асен, но той стискал зъби, тъй като осъзнавал, че сам си е виновен, научи Lupa.bg.
Диляна отначало се опитвала да убеждава малчугана да не използва това обръщение, но след това се отказала. „Асен се опитва да не го показва, но никак не му е приятно, че собственото му дете го приема за случаен човек.

С години малкият е свикнал да вижда баща си чат-пат и е прихванал обръщението по име от майка си”, коментират в актьорската гилдия.
Моделката държала Борил да прекарва възможно най-много време с биологичния си татко, като се надявала това да изглади връзката помежду им. Постоянната заетост на Асен обаче означава, че той е по-рядко със синчето дори от времето, когато беше разделен с майка му. Нещо повече – от тази есен Блатечки тръгва на международно турне с Калин Врачански и постановката „Емигранти” и съвсем няма да се свърта у дома.
Иначе в арт средите се говори, че Асен и Диляна вече мислят за ново попълнение в семейството. Красавицатаа открай време мечтае да бъде многодетна майка и е категорична, че иска да има поне още едно дете.
Източник: Хотарена
Синът на Блатечки му вика „Асене”, вместо „тате“: Актьорът страда, че собственото му дете го приема за случаен човекПовече от година мина, откакто мачо актьорът Асен Блатечки спря да си играе на иди ми – дойди ми с м…Jul 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!