Емануела на Нова година с нова визия, нова песен и нова любов-снимка и Видео

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хитовата изпълнителка Емануела смени изцяло външния си вид преди настъпването на Новата година. Певицата реши да изпрати 2022 г.

с нова визия, която бе приета доста добре от нейните почитатели, а ухажорите станаха още повече.

Хубавицата отново е в отбора на блондинките, като този път е заложила на тъмен корен, който ѝ отива изключително много. А наред с новата визия тя сътвори и нов любовен скандал с бившия си.

Изпълнителката на „Пайнер“ се появи с новата си визия на участие в хитовия клуб Planeta by Eleven в Студентски град. Феновете побързаха да отбележат, че любимката им изглежда перфектно и новият цвят определено ѝ отива.

Много от тях се загледаха и по облеклото ѝ, което бе секси гащеризон, подчертаващ идеално формите ѝ. Певицата изпя за сефте и дуета си с Анелия „Към вратата“, която успя да грабне вниманието на меломаните още часове, след излизането ѝ.

А откакто обяви, че отново е сама в личен план, певицата не може да се отърве от нахални ухажори. В последните минути на 2022 г. отново сътвори голям скандал с бившия си Мартин Николов, по-известен като Елвиса. Певицата показа скандален чат с него, в който си разменят обидни квалификации.

Повод за скандала става пътуване на Емануела до Пампорово. Приятели на Мартин му пишат, че там е с нов мъж, което го вбесява. В съобщенията фигурират обиди като „боклук“ и други квалификации към чалга певицата. Елвиса пише, че не иска да чува повече за Емануела и двамата окончателно са приключили. Нарича я „лека жена“ и иска от нея повече да не го търси, пише show.blitz.bg.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!