Драма: Падна голяма тайна за Камила и децата на принц Уилям

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Камила Паркър-Боулс е една от най-недолюбваните персони от кралското семейство на Великобритания. Мащехата на принц Уилям и изгора на баща му принц Чарлз се слави с най-лошия рейтинг от всички рояли в страната. 

Супер необичайни неща стават между Уилям и Кейт след раждането на третото им детеНещо супер необичайно се случва през последните месеци с принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. Т…Oct 30 2018vijti.com

Експерти по езика на тялото обаче решиха да разкрият голяма тайна, свързана с личността на Камила Паркър-Боулс. По-специално става въпрос за отношенията на херцогинята на Корнуол с внуците – децата на принц Уилям и Кейт.

Става въпрос за обожаваните от всички британци принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Оказва се, че нещата не са никак розови и там. Явно баба и внучета не се разбират особено добре. 

Експертите смятат, че самият факт, че Камила е мащеха, а не майка на Уилям, само по себе си допринася за обтегнатите й отношения с децата.

„Ролята на осиновителка винаги е трудно. Като се има предвид и историята на връзката на Камила с истинската баба на Луи, Шарлот и Джордж – принцеса Даяна, то ситуацията пред херцогинята на Корнуол не е никак розова“, коментира Джуди Джеймс, експерт по езика на тялото. 

Тя анализира общите снимки на Камила с внуците й и стига до много интересни заключения.

Според нея херцогинята показва много „предпазлив интерес“ към тях. Според Джеймс това може да е така, защото Камила не е имала модел за подражание и хора, които да й покажат как точно да общува с внуците си. 

„Чарлз се отдръпва, когато нещата опират до емоционални проблеми. Камила сама е трябвало да установи контакт с внуците си“, обяснява Джеймс.

Според нея обаче, въпреки че Камила изглежда студена в отношенията си с децата, то тя проявява загриженост. 

Например на една от снимките, които Джеймс анализира, херцогинята на Корнуол се притеснява за безопасността на малкия Джордж на балкона на Бъкингамския дворец. В момента, в който Джордж се кани да се качи на оградата, Камила протяга ръка и го пази, за да не падне.

„Прилича на инстинктивна загриженост“, коментира Джуди.

Според експертката не винаги Чарлз и Камила са били съгласни с начина, по който биват отглеждани децата на принц Уилям, но това е така, защото те са много по-старомодни, като разбирания. 

Самите Кейт и Уилям рядко искат помощ от Чарлз и Камила. Според експертите има напрежение между Камила и Кейт и отчасти това е така именно заради различните им виждания относно възпитанието на децата.

Женствена кройка и ненадминат модел: Кейт Мидълтън облече идеалната рокля (Снимки): Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън за пореден път доказа, че неслучайно е сочена за модна икон…May 21 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!