Десислава Радева вдигна пищна морска сватба СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пищна морска сватба е вдигнала първата дама Десислава Радева, научи „Ретро“. Щастливият повод върнал за кратко съпругата на президента Румен Радев в родния ѝ край Бургас. Под венчилото минал един от най-скъпите ѝ хора, а именно нейният първи братовчед Калоян.
За важното събитие специална покана получил и самият Радев, който на драго сърце придружил съпругата си. Тъй като обаче не се чувствал в свои води, защото сватбарите са от рода на Десислава, прекарал по-голямата част от веселието на масата.
Младоженецът Калоян е роднина на Ген. Деси по майчина линия. Той е син на нейната леля Йорданка, на която самата Десислава безумно прилича. Калоян и булката Галя се взели в един от най-елитните ресторанти по родното Черноморие – „Амайа бийч“, който се намира в Крайморие.
Десислава Радева препълнила куфарите си с маркови дрехи за посещението в САЩ: Тоалетите й събраха погледите СНИМКИДесислава Радева препълнила куфарите си с маркови дрехи за посещението им с Румен Радев в Америка, н…Sep 26 2019vijti.com

Сватбеното тържество било модерно и раздвижено, а булката проявила собствен стил, като отказала да носи изящни обувки на високи токчета и изкарала най-важния ден в живота си в удобни кецове.
Освен младоженците център на внимание по време на тържеството била и първата дама. За повода Радева бе подбрала прилепнала по тялото рокля в крещящ оранж, съчетана със златисти сандали на висок ток и сребристи масивни бижута.
По-голямата част от тържеството Деси изкарала на масата с шопска салата и чаша уиски в сладки разговори с роднините си, които има шанса да вижда твърде рядко. От музикалната програма я изкушили само хорàта, на които не устояла и се изявила на дансинга. Все пак народните танци са нейна дългогодишна страст и тя все още посещава репетициите на групата си „Омайно биле“, където се научила да тропа над 40 вида различни хора от всички фолклорни области на България.

Дали Десислава Радева се е наредила в надпреварата за булчинския букет, не се знае. Двамата с Румен Радев не са имали истинска сватба, а само подписване в гражданското, което се случи през 2016 г. Иначе булка в бяло първата дама била на младини, на сватбата с бившия ѝ вече мъж – настоящия депутат от БСП Георги Свиленски, с когото имат син Страхил.
Припомняме, че депутатът от БСП признава, че сам е избрал да се разграничава от настоящата съпруга на президента, но не защото ѝ е обиден. Запознати твърдят, че двамата са се развели доста преди Румен и Деси да заживеят заедно.


Източник: Ретро
Генерал Деси заряза президента: Съпругата на президента Десислава Радева замина със сина сиГенерал Деси изостави президента и замина за Унгария. Причината първата дама Деси Радева да остави с…Sep 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!