Десислава Радева вдигна пищна морска сватба СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Пищна морска сватба е вдигнала първата дама Десислава Радева, научи „Ретро“. Щастливият повод върнал за кратко съпругата на президента Румен Радев в родния ѝ край Бургас. Под венчилото минал един от най-скъпите ѝ хора, а именно нейният първи братовчед Калоян.
За важното събитие специална покана получил и самият Радев, който на драго сърце придружил съпругата си. Тъй като обаче не се чувствал в свои води, защото сватбарите са от рода на Десислава, прекарал по-голямата част от веселието на масата.
Младоженецът Калоян е роднина на Ген. Деси по майчина линия. Той е син на нейната леля Йорданка, на която самата Десислава безумно прилича. Калоян и булката Галя се взели в един от най-елитните ресторанти по родното Черноморие – „Амайа бийч“, който се намира в Крайморие.
Десислава Радева препълнила куфарите си с маркови дрехи за посещението в САЩ: Тоалетите й събраха погледите СНИМКИДесислава Радева препълнила куфарите си с маркови дрехи за посещението им с Румен Радев в Америка, н…Sep 26 2019vijti.com

Сватбеното тържество било модерно и раздвижено, а булката проявила собствен стил, като отказала да носи изящни обувки на високи токчета и изкарала най-важния ден в живота си в удобни кецове.
Освен младоженците център на внимание по време на тържеството била и първата дама. За повода Радева бе подбрала прилепнала по тялото рокля в крещящ оранж, съчетана със златисти сандали на висок ток и сребристи масивни бижута.
По-голямата част от тържеството Деси изкарала на масата с шопска салата и чаша уиски в сладки разговори с роднините си, които има шанса да вижда твърде рядко. От музикалната програма я изкушили само хорàта, на които не устояла и се изявила на дансинга. Все пак народните танци са нейна дългогодишна страст и тя все още посещава репетициите на групата си „Омайно биле“, където се научила да тропа над 40 вида различни хора от всички фолклорни области на България.

Дали Десислава Радева се е наредила в надпреварата за булчинския букет, не се знае. Двамата с Румен Радев не са имали истинска сватба, а само подписване в гражданското, което се случи през 2016 г. Иначе булка в бяло първата дама била на младини, на сватбата с бившия ѝ вече мъж – настоящия депутат от БСП Георги Свиленски, с когото имат син Страхил.
Припомняме, че депутатът от БСП признава, че сам е избрал да се разграничава от настоящата съпруга на президента, но не защото ѝ е обиден. Запознати твърдят, че двамата са се развели доста преди Румен и Деси да заживеят заедно.


Източник: Ретро
Генерал Деси заряза президента: Съпругата на президента Десислава Радева замина със сина сиГенерал Деси изостави президента и замина за Унгария. Причината първата дама Деси Радева да остави с…Sep 20 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Въпреки че до края на годината има още време, е…
error: Content is protected !!