Глория гушна новородената си внучка и я показа на света (Снимка):

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Откакто стана баба, Глория сякаш лети на крилете на щастието. Малката Галина , кръстена на гласовитата си баба, е най-голямата радост в семейството на примата на фолка и дъщеря ѝ Симона. След като вчера видяхме кадри от приказната погача на мъничето, късно вчера Глория публикува и снимка, на която момиченцето се вижда в целия си блясък.

Това е първата снимка, която ни показва толкова добре дъщеричката на Симона Загорова. Милият кадър запечати уникален момент.

Глория внучка

„Добре дошло сред нас, малко съвършенство! Цветя да никнат под стъпките ти, слънце да грее в очите ти! Бъди благословено с ум и доброта – да носиш винаги щастието, което правиш от мига, в който пое дъх! Да си здравичка, щастлива, красива, песен да е живота ти и много да радваш всички нас“, написа гордата баба под фотографията. Припомняме ви, че фолк примата направи погача на малката си внучка, която навърши 40 дни от своето раждане.

Гордата баба побърза да се похвали със снимки от женското парти, което се е провело в дома на русчуклийката в столичния квартал „Павлово“. Семейството се е доверило на специална фирма, която да украси дома на изпълнителката в розово, златисто, бяло и много балони. Не липсваха и фигури на лебеди и цветя, а на голяма стойка за снимки бе изписано „Погачата на Галина“ със златни букви.

Глория и Симона спретнаха приказна погача за бебе Галина – вижте невероятната украса (Снимки):Малката внучка на Глория се роди на 25 февруари и ето че дойде време за най-важния ритуал след ражда…Apr 6 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Лидерът на партията "Има такъв народ" Слави Трифонов с първи…
error: Content is protected !!