Георги Кадурин постъпи в болница: Перфекционизмът на големия актьор му докарал прединфарктно състояние

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Георги Кадурин постъпи в болница заради нервно напрежение. Перфекционизмът на големия актьор му докарал прединфарктно състояние и му се наложило да потърси спешна помощ, научи HotArena.
Заради това бе отменена премиерата на спектакъла „Маркиз дьо Сад”, а близки до големия актьор споделят, че последните седмици той почти не почивал покрай репетициите.
„Напоследък той репетираше по 8 часа всеки ден. Почти не се хранеше здравословно и явно емоциите са му дошли в повече”, споделят от семейството на 64-годишния артист.
Не можем да ги забравим: Какво се случва днес и къде се намират децата-актьори от култовия филм „Васко да Гама от село Рупча“„Тече, всичко тече, времето няма бряг и ни влече – няма как.“ Така започва песента от незабравимия д…Apr 10 2019vijti.com

В момента той е настанен в клиника в София, където се възстановява под грижите на лекари. От клиниката потвърдиха, че вече е добре и не се налага спешна кардиологична операция.
След седмица–две Кадурин ще е възстановен, а премиера ще има, обещаха колегите му.
Зрителите, които искат, могат да върнат билетите на касата на театъра.
Ролята на маркиз дьо Сад, в която ще видим Кадурин е една от най-трудните за него. Самият той признава, че е бил изключително притеснен за нея, пише „България днес”.

„Играл съм много драматични и сложни герои. Но тази е по-трудна от тях, защото той не е само перверзник”, споделя Кадурин.
Синеокият ас с посребрени коси е доказал, че може да бъде точно толкова завладян от героя, колкото е дьо Сад от своите творчески експерименти. Актьорът многократно е доказвал това през годините с различните си ролеви превъплъщения, които всички помним.
„Какво да се прави, силното вълнение преди премиера предизвиква смущения в сърдечния ритъм и може да бъде наречено „актьорско сърце”. Това не е рядко явление сред хората от съсловието.
Но нашият пациент ще се оправи”, категорични са от болницата за Кадурин.

Пожелаваме на Георги Кадурин бързо и успешно оздравяване! Феновете му го чакат с нетърпение отново да се завърне на сцената.
Източник: Хотарена
Актьорът Димитър Маринов: В Холивуд няма приятелство като в България– Г-н Маринов, лесно ли се адаптирате към американското си всекидневие след тези интензивни десетина…Apr 4 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!