Галка от „Каризма“ със собствен бизнес: Много й провървя в Лондон, трупа популярност и доверие сред висшите кръгове в метрополиса

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Певицата трупа популярност и доверие сред висшите кръгове в метрополиса, като отзивите от фирмата й са повече от положителни, научи HotArena. Под крилото на бившата вокална партньорка на Миро са няколко десетки млади хора, на които тя урежда професионално развитие в сферата на обслужващия персонал, който винаги е бил на почит в аристократичните английски среди.
От барманите, сервитьорите и готвачите, за които отговаря Галина, се ползват едни от най-мощните фирми и частни клубове в Лондонското Сити, които предпочитат организираните партита в тесен, но сигурен кръг.
Мария Силвестър остава на пътя след развода, сама с детето сиАктрисата и тв водеща Мария Силвестър преживява истински кошмар, когато се развежда с певеца Силвест…May 24 2019vijti.com

„Нашата отговорност е внимателно да подбираме и обучаваме най-добрите служители за вашите приказни събития – да ги вдъхновяваме, мотивираме и подхранваме, така че те да са напълно подготвени с всичко необходимо, за да осигурят изключително изживяване и добро настроение на вашите скъпи гости“, е част от визитката, с която се представя фирмата на Галка. Певицата споделя убеждението си, че само щастливи и доволни хора могат да предлагат качествена услуга. Това се потвърждава и от нейното отношение към новия й живот. Години наред откакто певицата напусна сцената, „Каризма“ и България, се мъчеше да си стъпи на краката в анонимния Лондон. От нейни близки става ясно, че Галя преминава през куп трудности, работи целодневни смени без почивка, за да изучи занаята отвътре и изцяло, пише „България Днес“.

В момента бившата певица отново е по тузарските заведения и мероприятия, но вече не за да пее, а за да промотира както своята фирма, така и самите локали, което става в личния й блог. От познати на Галя и от снимките в социалните й мрежи става ясно, че тя спортува, готви всевъзможни гурме ястия, като дава и рецепти за тях на своите почитатели. Галка се изявява и като кулинарен критик, като мнението й за кухнята и обслужването в посетените заведения има влияние сред редицата й последователи.
Галина Курдова още преди време изостави музиката и започна „на чисто“ в столицата на Обединеното кралство Лондон.
Когато родената в руския град Тургут певица изчезна от светлините на прожекторите у нас, тръгнаха какви ли не слухове.

Най-тиражираният от тях беше, че Галя е избягала в Лондон, защото е затънала до шия в дългове. По-късно стана ясно, че красавицата има нова професия – момичето с ангелски глас беше се преквалифицирало в хоспиталити мениджър. Оттогава има развитие и Галка вече е със собствен бизнес. Желаем й успех!
Източник: Хотарена
Взеха „Гълъбо“ от Миро, вече няма право да изпълнява може би най-големия си хитМиро от „Каризма” вече няма никакво право да изпълнява може би най-големия си хит – „Гълъбо”, създад…May 16 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!