Вдовиците Алекс Сърчаджиева и Бояна Шарлопова заедно на море. Пуснаха страхотна снимки

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Въпреки трагедиите: Две силни жени, усмихнати на пясъка
Всеки, който ползва интернет, знае какво „върви“ в социалните мрежи – дълбоки деколтета, разголени задни части, скъпи коли – това получава най-много „лайкове“. Оказва се, че това не е напълно вярно – „най-харесвани“ през уикенда са две жени, преживели ударите на съдбата и намиращи сила да се усмихнат – Алекс Сърчаджиева и Бояна Шарлопова.

Майката на Богородица почитаме днес-Голям празник е и жените не работят, за да не се разболяват децатаНа 9 декември православната църква чества зачатието на  Света Анна майка на Богородица . Християнски…Dec 9 2019vijti.com

Двете са заедно на море и само с една непринудена снимка от пясъка събират хиляди харесвания.
Вдовиците на Иван Ласкин и Стефан Шарлопов са като сестри, носят се дори с еднакви шапки и еднакви слънчеви очила. „Имате подобни съдби, бъдете силни и не се предавайте!“, отбелязва тяхна приятелка.
„Прекрасни, смели момичета! Здрави и благословени да сте!“, „Две хубави българки!“, валят благопожеланията от фенове и приятели. Едно от тях е особено – „Една нация е победена, когато сърцата на жените лежат в прахта. Тогава всичко е свършено, все едно колко храбри са техните воини и колко мощни са оръжията им! (индианска поговорка)“ и намеква за това, че Алекс и Бояна намират сили да продължат напред след кончината на половинките им.

Иван Ласкин си отиде след продължителни здравословни проблеми преди година и половина във ВМА на 48-годишна възраст. Месеци прекара на легло, по-рано бе приет в гастроентерология, а голям удар на финала бе и смъртта на баща му Славчо, което по думите на негови близки му се отразило много тежко.

Още преди години той публично призна за проблеми с алкохола и заяви, че ще се бори докрай, че трябва да се справи. Казваше, че пие, защото нищо не му харесва, защото държавата не ценяла труда на младите и можещите. Приживе говореше, че иска да прати децата в чужбина.
От кончината на Стефан Шарлопов пък минаха две години и половина. Той си отиде в съня си на 55-годишна възраст, като остави наследство и бизнеси за милиони и пет деца.

Алекс Сърчаджиева и Шарлопова заедно на море

 

Огромен брой възрастни хора са със запор върху пенсиите: В кои случаи хората могат да ползват защитаПенсиите на 4794 пенсионери за над 620 хил. лв. са били запорирани през миналата година заради непла…Aug 23 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!