Бойко Борисов влезе в „Откраднат живот“ Снимки

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Премиерът Бойко Борисов се появи на снимачната площадка на хитовия сериал „Откраднат живот“.
Министър-председателят се похвали в личния си профил във Фейсбук, че е отишъл в болница „Света Анастасия“, където се развива действието в драматичната лекарска сага. „Разгледах снимачната площадка на Откраднат живот и разговарях с актьорите и екипа на сериала. Част от сериала се снима в Sofia Tech Park и се радвам, че този район на града се разви така добре. Днес там открихме и офис на Световната банка в София, в който ще бъдат ангажирани над 300 души“,написа Борисов към снимките.
На един от кадрите се вижда как той е седнал срещу актьора Владо Пенев, който се превъплъщава в директора на лечебното заведение проф. Асен Цонев.
Звездата от „Откраднат живот“ Неда Спасова: Мъж, когото обичах, ме завлече с много париЕдна от най-красивите актриси в България е минала почти през ада, докато се превърне в успешната мла…Apr 15 2019vijti.com

Медицинският сериал отново ще радва зрителите през есента. След заслужена почивка екипът на продукцията се завърна на снимачната площадка, за да заснеме осми сезон на сериала.
„Започнахме така все едно не сме спирали изобщо досега. Все едно лампата е била изключена и като я включихме, започнахме със същата емоция, енергия и инерция. Все едно изобщо не сме спирали“, каза Гергана Стоянова на първия снимачен ден от новия сезон на „Откраднат живот“.
Марта Вачкова също изрази радостта си да е отново сред колегите си. „Много съм щастлива и ми е хубаво, че в първия снимачен ден съм тук при колегите. Всички се радваме да се видим“, каза актрисата, пише nova.bg.

Продуцентът на „Откраднат живот“ Евтим Милошев сподели, че в осми сезон на хитовия медицински сериал отново ще бъдат засегнати теми, които са значими за обществото. „Винаги сме засягали теми, които са значими за обществото ни. В този сезон също ще има такава сюжетна линия. Тя ще засяга ролята, статута и значението на частните, респективно и държавните болници“, коментира телевизионният продуцент за новия сезон на медицинския сериал.
Ралица Паскалева изрази радостта си
Само преди седмица Ралица Паскалева също изрази радостта си в профила си в Инстаграм, че тя и Емил Марков са от малкото актьори, които са в „Откраднат живот“ още от първи сезон на медицинския сериал.

Актрисата нарече себе си и екранния си партньор „ветерани в сериала“. „Можем спокойно да се наречем ветерани в сериала! Хаха. Петър и Галя преживяха толкова много през тези години и епизоди. Спомняте ли си запознанството им? А любовния триъгълник между тях и Виолета? Отравянето на Галя и катастрофата, която преживя? Комата, хипнозата, скандалите, разделите, бременностите, всички медицински случаи, изневери, смях, сълзи… Винаги съм се шегувала, че Галя само астероид не я е ударил в този сериал. Хаха.
През толкова много е преминал този персонаж – беше обичан и мразен, харесван, но и презиран. И ето това в отговор на въпроса защо все още ми се играе в „Откраднат живот“… Защото винаги има нещо ново, интересно и провокиращо за игра и пресъздаване“, пише Ралица в Инстаграм за желанието си да се снима в хитовия сериал.


Източник: Ретро
Ще я познаете ли: Любимка от „Откраднат живот“ с напълно променена визия„Откраднат живот” е стопил доктор Огнянова за по-малко от 2 години. Актрисата Диана Димитрова е оста…Apr 9 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!