Бившата жена на Бойко: Сърцето ми е разбито

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов и майка на единствената му дъщеря Венета изля душата си в драматична публикация в социалната мрежа „Фейсбук“. В профила си там лекарката Стела Костова, която от години живее в Лос Анджелис, се възмути от коварното отношение на хората към животните.
„Сърцето ми е разбито. Защо хората постоянно доказват, че мнозинството от тях не са добри. Какво се случва с човечеството? Отидох до магазин „Петс Март“, за да взема шампоани за моите Айра и Бетина. И ето ги тях… бездомни кучета и котки, предадени от хората, които са били техни семейства. Търсейки нови стопани, размахвайки опашки, душите им гледат право в очите ни, искайки състрадание и любов. Сърцето ми се къса, когато видя 14-годишен пудел, свит на стола, тих и уплашен, когато видя безпомощно чихуахуа, само с три крака, скачащо край оградата… и всички останали кучета, малки или големи, пухкави или не, чакащи хорската милост.
Бившата жена на Бойко Борисов – д-р Стела Георгиева се хвали с кола и палат за милиони (СНИМКИ)Бившата жена на Бойко Борисов – д-р Стела Георгиева, отново актуализира информацията за финансовото …Jun 9 2019vijti.com

ЗАЩО НЯКОЙ ОТ ВАС НЕ ГИ ВЗЕМЕ? Те са живи същества, имат нужда от грижи завинаги. А тези, които видях днес, всъщност са обгрижвани от състрадателни и предани хора. Никога не съм виждала приют за животни. Това сигурно е най-тъжното място. И само мога да си представям какво е в кланиците и как мнозинството от вас ядат тези безпомощни същества… Хората не заслужават животните“, написа д-р Костова на английски език.
Самата тя е стопанка на две кучета – Айра и Бетина, които обгрижва като свои деца. Те я придружават навсякъде, а по-голямата част от свободното ѝ време е посветено на тях и градинарството, което е другото ѝ любимо хоби.

Припомняме, че бившата жена на Бойко Борисов – д-р Стела Георгиева, отново актуализира информацията за финансовото си състояние в социалната мрежа, видя „Галерия“. Тя показа подробни снимки от палата си в Щатите, където живее заедно с втория си съпруг.
Луксозен автомобил „Мерцедес“ – S класа е паркиран пред единия от гаражите на просторната къща. Проверка на „Галерия“ установи, че возилото струва не по-малко от 100 000 лева. Но „Мерцедес“-ът не е единственият, с който разполага семейството на Стела. Бившата на Бойко се радва поне на още два автомобила, тъй като гаражите в палата са общо три. Бялата S класа обаче е лично нейна, разкриват наши източници. Заедно с останалите коли целият автопарк на Стела удря близо половин милион.


Източник: Ретро
Колко ще ни струва, ако искаме да спим в леглото на Бойко Борисов и Румен РадевОт 25 лв. за нощувка започват цените за един човек в разгара на летния сезон в почивната база на Мин…Aug 4 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Дoбpoмиp Гyщepoв щe cтaнe дядo зa втopи път Mилиoнepът и…
error: Content is protected !!