А бяха приятели: Карамазов и Бахаров са жестоко скарани за пари

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Владо Карамазов и Захари Бахаров, които бяха приятели и партньори на сцената повече от 10 години, вече се подминават по улиците като пътни знаци, научи HotArena.
Карамазов потвърди слуховете, че е в лоши отношения с колегата си като го изтри от приятелите си в социалните мрежи.
„Трите мечки“, както стана известно триото Бахаров-Вергов-Карамазов, жънеха небивал успех на театралната сцена, независимо че билетите за спектаклите им струваха малко повече от тези за щатните постановки.
Режисьори заливаха триото с предложения за нови текстове, а критици им предвиждаха бляскаво бъдеще. Но розовият балон на Вергов, Карамазов и Захари се спука.
Захари Бахаров най-после се сдоби с мечтания дом, обзавежда го с мебели, поръчани от ФранцияТочно десет години след като сключи брак с бившата водеща Диана Алексиева, Захари Бахаров подари на …Mar 15 2019vijti.com

Изведнъж на афишите за постановките започнаха да се появяват други актьори на мястото на Бахаров, като Владо Пенев и Герасим Георгиев – Геро.
В основата на разпадането на „Трите мечки“ се оказал тежък конфликт между Карамазов и Бахаров, пише „Ретро“. Според хора от театралните среди двамата се скарали за пари.
Припомняме, че тежки болежки извадиха Владо Карамазов от осмия сезон на „Откраднат живот”.
Половин година актьорът не могъл да си обърне внимание заради много работа, а през това време здравето му съвсем рухнало. Сега той най-после е решил да каже „Стига!” и отказал почти всички свои ангажименти, за да се лекува.

Поне за момента звездата на родния театър не е споделил точно какво го мъчи, но се говори, че отдавна страдал от дископатия. Подобен проблем имаше и героят му в докторската драма – д-р Карагьозов. Имало дни, в които Владо трудно ставал от леглото заради болките в кръста, които се разпространявали и по краката му.
Въпреки това обаче правел нечовешки усилия и продължавал да играе и в театъра, и в сериала „Откраднат живот”, че даже и да ходи по срещи с фенове. С времето обаче нещата така се усложнили, че вече било невъзможно да отлага лечението. Именно затова актьорът е отказал участие в поредните нови епизоди на „Откраднат живот”. Това сподели самият той в отговор на въпрос на фен дали ще участва в „още един сезон” на сериала.

„В този няма да участвам, защото трябваше да си почина и да си обърна внимание на здравето. Трябва да се приведа в стабилна работна форма, защото през изминалите 6 месеца не бях. Човек трябва да знае къде да спре, защото не сме тук за ден-два. Трябва да мислим генерално и в бъдеще. Истината е, че нямах сили за този сезон, който се снима сега, и не бях напълно възстановен от една моя сериозна болежка”, разказа откровено Карамазов.
Източник: Хотарена
Владо Карамазов напуска „Откраднат живот“: Актьорът доста закъса със здраветоТежки болежки са извадили Владо Карамазов от осмия сезон на „Откраднат живот”, който се снима в моме…Aug 5 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!