Антон Радичев може да остане на улицата заради зет си Богомил Грозев: Новинарят разорен след развода

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Богомил Грозев постави рекорд по най-експедитивно бракоразводно дело и преди дни пред съда разтрогна брака си с дъщерята на Антон Радичев – Кристина. Заседанието продължило само 30 минути и приключило със споразумение между двете страни. Въпреки че новинарят и бившата му жена уж се разделят цивилизовано, между тях тлеело сериозно напрежение, свързано с издръжката на децата и ипотечния кредит, с който журналистът на Нова телевизия прецака тъста си Радичев. Пред съда Кристина все пак използвала срещу бившия си факта, че още преди да официализират развода си, Грозев заживял и се сгодил за друга жена, което наклонило везните в нейна полза. Така съдебният състав заставил Богомил да плаща издръжка не само на родния си син, но и на доведеното си дете, което било само на 5 годинки, когато се събрал с дъщерята на Антон Радичев.Талантливата и вече пораснала Крисия се връща при Слави – кога ще я гледаме в шоутоТалантливата певица Крисия се връща при своя откривател Слави Трифонов, шушука се в музикалните сред…Jan 27 2019vijti.com

Голямата драма на зарязаната Кристина обаче не била издръжката, а огромният кредит, който преди време водещият я навил да изтеглят, но ипотекирайки апартамента на нейния татко. Идеята била с парите да построят къща в „Бояна“, където да живеят задружно и щастливо, но малко след като банката изплатила на Грозев парите, той си бил шута и пристанал на друга. Въпреки молитвите на жена си и тъст си той не пожелал да прехвърли на свое име ипотеката на жилището на актьора, а притесненията покрай дълга и обтегнатите отношения с банката едва не вкарали Радичев в болница.

Ветеранът от Сатирата все още живеел на тръни, че във всеки един момент може да остане бездомен на улицата, защото банката има право да реши да погаси кредита отведнъж чрез придобиване на апартамента. Разводът обаче вече задължавал Богомил да вземе кредита на свое име, но дори това не успокоило Радичев, който изказа едновременно съмнения и надежди за апартамента си.

Според слуховете кредитът възлизал на колосалните 100 000 евро. Според споразумението Грозев е приел да поеме и разноските по бракоразводното дело и адвокатите, макар че му се искало с жена му да си поделят разходите. Сега новинарят се чудел как ще свързва двата края, защото освен две деца и кредит трябвало да угажда и на новата си годеница Мария, която е кинезитерапевт и има собствено студио за красота в София.
Източник: retro.bgСлед като Любо Нейков се задуши в леглото, предприе важна крачка в живота сиЛюбо Нейков е предприел крути мерки в отслабването си и вече бил минус 15 килограма. Този път комикъ…Jan 27 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Затрупани сме от новини за инциденти, негативна и трудно смилаема…
error: Content is protected !!