Алисия бясна! Забъркаха я в скандал с любовница на Ники Михайлов!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Певицата е един от участниците в „Маскираният певец“ зад костюма на Принцесата. Макар всички зрителите да я разпознаха на секундата, то панелистите Гала, Ники Кънчев, Геро и Мария Илиева се правят на ударени и категорично отказват да назоват нейното име. Вместо това я объркаха с най-големия й враг – нейна колежка, с която Ники Михайлов й изневери.

След месеци мълчание Кубрат Пулев изригна с тежки думи за Андреа и разказа за нечувани скандалиКрай на всякакви догадки и спекулации! Месеци нареди всички си задавахме въпроса дали наистина Кубра…Sep 30 2019vijti.com

Алисия и Мария не могат да се гледат 

Според голяма част от панелистите в шоуто зад маската ан Принцесата се крие фолкпевицата Мария. Те използваха доста ласкави думи за миньончето, което подлуди Алисия. Двете певици никак не се обичат и си има основателна причина за тази тяхна неприязън.

Когато Алисия се хвалеше, че е намерила щастието с Ники Михайлов, се оказа, че той го е търсил и на друго място. Кръшнал на певицата с нейната колежка Мария и то под носа й в Сен Тропе. Нещата между Ники и Мара се задълбочили и няколко месеца се срещали тайно.

Първо ги хванал бившият й мъж Митко Андонов и това била причината за тяхната раздяла, а след това за изневярата разбрала и Алисия. Оттогава двете певици се избягват и не таят топли чувства една към друга. Затова на Алисия не й станало приятно, че я сравняват с Мария.

Източник: show.blitz.bg

Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Геро станаха за смях: Продуцентите обещали на Алисия да остане до края на риалитито „Маскираният певец“„Macĸиpaният пeвeц“ oпитвa дa paзyбeди зpитeлитe, чe Aлиcия нe e Πpинцecaтa
Mapия Илиeвa, Гaлa, Hиĸи…
Oct 2 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!