Алекс Сърчаджиева сама каза истината за Боян Арсов

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

От известно време се тиражират слуховете в медийното пространство, че Алекс Сърчаджиева има ново гадже, след като актрисата е забелязана да се движи подръка с младия, обещаващ актьор Боян Арсов. И двамата работят в Сатиричния театър. Алекс и младият й колега изгледали заедно премиерата на нов спектакъл с участието на техни колеги в Сатирата.

Алекс Сърчаджиева: Нямах пари да погреба Ласкин!„Нямах пари да погреба Иван Ласкин“, призна Алекс Сърчаджиева в разговор с Ники Кънчев в новата му в…Dec 18 2019vijti.com

А оттам се появиха и слуховете, че водещата на „Игри на волята“ има нов мъж до себе си. Слуховете гласят още, че въпреки че все още не може да прежали съпруга си Иван Ласкин, който си отиде от този свят преди няколко месеца, Алекс търси утеха в нови отношения с друг мъж.След разпространилите се слухове за нов мъж в живота й, Сърчаджива й  реши да проговори за истинските си отношения със своя колега Боян Арсов. Водещата на „Игри на волята“ е категорична, че няма да има друг мъж в живота и Иван Ласкин е и ще бъде единствената й любов.

„Не съм гадже с Боян Арсов, ама, моля ви се, какви са тези глупости. И двамата играем в Сатиричния театър, затова ли ни свързват“, заявява Александра на въпроса дали по-младият й с 10 години колега е новата тръпка в живота й, пише „България днес“.

Сърчаджиева споделя, че Ласкин е единствената й любов и така ще бъде до края. „Няма да имам друга любов. Иван беше единствената и до края“, казва водещата на „Игри на волята“. Така тя  категорично отхвърля идеята, че скоро ще има нов мъж до себе си в близко бъдеще, предават от hotarena.net.

С думите си Александра отхвърля слуховете за ново гадже. Тя казва, че с Боян Арсов са само колеги и просто работят заедно. Двамата имат общо представление в Сатирата и именно там се запознават, но не са двойка.

Източник: ЗаЖената

Александра Сърчаджиева направи тежко признание за голямата си загубаАлекс Сърчаджиева, която в момента гледаме като водещ в новото риалити в родния тв ефир „Игри на вол…Oct 8 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!