Алекс Раева: На 39 срещнах мъжа си и след 1 месец забременях

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Деси Банова-Плевнелиева отведе зрителите на Нова телевизия при басейна в двора на Алекс Раева. Къщата всъщност не е нейна, а е къщата за гости на мъжа ѝ, която те обитават, докато е свободна, обясни самата певица. Тя освен това призна, че в момента се възприема по-скоро като комик. „Сега съм най-силна като стендъп комик”, заяви Раева, която има успешен спектакъл с Ненчо Балабанов.

Плевнелиева и Раева отделиха най-голямо внимание в разговора си на майчинството. Алекс заяви, че раждането на дъщеря ѝ е било истинско чудо. Тя призна, че в различни периоди на живота си се е отказвала от идеята да бъде майка. „Отказвала съм се, после пак съм искала.

Никой не очакваше, че на 39 години ще срещна мъжа си и един месец след това ще съм бременна по най-естествения начин и ще родя естествено”, призна Раева.

Тя каза също, че сега иска второ дете, а много хора ѝ се чудят за това желание. „Казват ми: „Как, ти тъкмо си възстанови, не се ли страхуваш, че ще ти дръпне кариерата назад?”, но аз искам пак да стана майка”, обясни Алекс Раева.

Златна кокошка – златни яйца! Великденските яйца на Илиана Раева предизвикаха фурор- СНИМКИИлиaнa Paeвa e пepфeĸтнa във вcичĸo, което прави. Председателят нa БФХГ пocтигa ycпexи нe caмo в cпo…Apr 23 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!