С този народен лек баща ми отърва операция на ставите: Първо не вярвах, но го видях с очите си, че действа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес искаме да Ви предложим напитка, която може да регенерира хрущяла на коленете ви, без да ви е необходимо да посещавате лекаря или да пиете скъпо лекарство.
Причината, поради която възникват проблеми със ставите е усвояването на хранителни вещества, или защото практикуваме някакъв спорт като футбол, ски или движение, което включва силно движение в обратната посока.
Тези наранявания са най-трудните за лечение, защото те се нуждаят от нещо повече от лек, трябва да бъдат включени почивка и физиотерапия в зависимост от тежестта им.
В случай, че това се е случило с вас или може би с любим човек, ще ви покажем лечение със страхотни резултати, трябва да го консумирате само за около две седмици, за да започнете да чувствате промяна в тялото ви.
Майка ми страдаше от болки в ставите, не можеше да се изправи, накрая ходеше с бастун, но вече знаем какво да правимБолката в ставите е често срещана. Майка ми дълго време страдаше от болки в коленете и лекарите й по…May 14 2019vijti.com

За да регенерирате връзки и стави, можете да пиете тази напитка, която ще ви направи буквално чисто нови и ще се чувствате така добре, както доскоро дори и не сте мислели, че е възможно.
Големият плюс за тази напитка е, че всеки може да я пие, дори ако имате проблеми с кръвното или захарта, което е често срещано при хората над 30 години в наши дни поради начина на живот и храненето ни.
Ананас, канела и овесена каша
Съставки
Една щипка канела

50 гр. Бадемово брашно или ситно смляни бадеми
50 гр пчелен мед
1 кафена чаша смлени овесени ядки
1 чаена чаша сок от ананас
Една четвърт литър питейна вода
Приготвяне:

Поставете водата да кипне, поставете овесените ядки и разбъркайте в продължение на пет минути.
Добавете останалите съставки и ги разбъркайте
Оставете го да почива и ще бъде готова за консумация.
Начин на употреба:
Можете да го пиете натурално или студено, трябва да консумирате един час преди закуска.
Източник: lekuvai.bg
Лечение с английска сол: Чисти тялото от киселинност, помага при кожни проблеми, артритна болка в ставите и мускулни крампиДетоксикиращата вана е нещо, което трябва да използваме от време на време. Това обикновено се прави …May 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!