Проф. д-р Чалъков: Пандемията няма общо нито с медицината, нито с науката! Следете пътя на парите

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Това няма нищо общо нито с науката, нито с медицината. Следете пътя на парите и ще разберете накъде отива коронавирусът. Следете офертите за термометри и маски.Купуват се маски за 3 млн. , които струват 3 стотинки, продават се в левове…. Това каза проф. д-р Иван Чалъков от клиниката по УНГ в болница ”Царица Йоанна-ИСУЛ” в ефира на ”Честно казано с Люба Кулезич” коментирайки COVID-19.

Хората от цял свят излязоха на улицата. Трябва ли да приемем, че добрите са 10 души, а идиотите са милиони. Днес е заведено дело от съдиите срещу маските, които трябва да носят децата, каза още той.

Христо Сираков бил болен от коронавирус още през юли! Оказа се, че причината за смъртта на Христо Сираков е коронавирус. Koлĸo ĸpacиви жeни щe видим в п…Sep 24 2020vijti.com

Доц. Ангел Кунчев си позволи в прав тест да обиди доц. Мангъров. „Ти виждал ли си отделение за COVID-19.   Прозвуча ми като в българския сериал „Под прикритие“, в което главният актьор Захари Бахаров пита: „Ти качвал ли си се на Q7, бе?“. Не е възможно един национален инфектант да си позволи такъв тон. Медицината е много специален стъклен магазин и в него слонът няма място. Има написани правила.Не е възможно един консултант по инфекциозни болести да си позволи такъв тон. Точно този книжен плъх, обясни професорът в „Честно казано с Люба Кулезич“ по Евроком.

 

Преди два месеца си беше позволил да казва, че лекарите нямат хигиена и е решил да ни дисциплинира. Аз му писах, че при нас не са навици а рефлекси. А чиновническите кабинети се виждат на монитори, а болни не, завърши критиките си към Кунчев той.

Ако починалия лекар в Гоце Делчев беше тук, щеше да каже мого по-страшни неща, каза още той.

Оздравява този, който е бил болен. Другите са заразени и незаразени. Тази грушка е умишлена. За да се оправдаят разходи и пари. Уплашиха се и лекарите, категориен е д-р Чалъков.

Чувството за чуждо тяло, спомняте ли си глупостите на ген. Мутафчийски, смяли сме се от сърце, припомни той. Доцент Коста Костов казваше едно в началото, после друго, коментира професорът.

 

Като лекар никога няма да сложа на дечицата маски. Питам тогава, защото не затворихте клиниката ни. И когато ги попитахме, не ни отговориха, заяви той.

 

Вземате секрет от носа – тампонът трябва е синтетичен, а не памучен. Носът е шокогенна зона, той е аристократичен орган, той не търпи селскостопанско поведение, даде препоръки за действие на колегите си професорът.

Откриха какво блокира размножаването на коронавирусаРуски молекулярни биолози откриха в клетките на човека и на мишки молекула на рибонуклеинова киселин…Sep 15 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!