Онколог: Туморите започват с гъбичката „кандида албиканс“ и се лекуват с хлебна сода

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Практикуващият в Италия онколог д-р Тулио Симончини направил сензационно откритие- всички злокачествени тумори имат бял цвят, който се дължи на гъбичката  Това разказа самият той в студиото на предаването „На кафе” по Нова телевизия. Докато се занимавал със злокачествени образования, Симончини установил, че всеки тумор започва след появата на тази гъбичка. Така лекарят стигнал до извода, че е необходимо да се атакува именно тази гъбичка, за да се ликвидира и ракът, защото именно свръхпопулацията й води до развиването на злокачествения тумор.

Живеят по 120 години, раждат на 65, нямат тумори: Всички тайни на мистериозния народТе като че ли са от друга планета, но не са. Рядко са болни, не знаят за тумори, изглеждат много мла…Jan 16 2020vijti.com

Според него, официалната медицина е наясно, че във всеки тумор има гъбички, но се смята, че първо се развива злокачествено образование, а гъбичката идва после. Докато неговото мнение е обратното-първо идва гъбичката, тя развива свръхпопулация и така се стига до раково образование.

„В организма не трябва да има гъбички, те са убиец и нямат място в нашето тяло. Те обикновено идват след заразяване от допир или проникване в организма при вагинални проблеми”, разкри докторът. Според него, ако организмът има добра имунна защита, той се справя с гъбичката, но ако е отслабена тази защита, започва да се развива тумор.

Д-р Симончини разкри още, че при отстраняването на рак трябва да се използва сода бикарбонат, която ограничава разпространението на гъбичката в органичма и нови туморни образувания. Той препоръчва содата за общо лечение, като уточнява, че само при тумор в костите това е невъзможно.

Източник: Труд

Солни компреси, които лекуват дори рак и тумориТази история е намерена в стар вестник. Тя е за невероятните лечебни свойства на солта, която е изпо…Oct 23 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!