Най-мощната детоксикация на организма по време на сън: отровите си отиват неусетно и завинаги

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Това ще ви го каже всеки доктор: за да функционира правилно, човешкото тяло от време на време трябва да се освобождава от токсините , които се трупат в него ежедневно. С течение на времето нашето тяло натрупва огромно количество токсини , които пречат на нормалното функциониране на вътрешните органи.

Само 1 лъжичка на гладно и след 5 минути всичко излишно излиза от червата. Мега детокс с отслабващ ефект:Всеки, който държи на здравето си, знае колко много време и усилия се изискват за поддържане на здра…Nov 9 2019vijti.com

С този прост компрес можете да ги извадите през кожата на краката по време на сън.  Детоксикацията на тялото е полезна във всяка възраст и е просто необходима за жителите на индустриалните градове.

В резултат на прилагането на компреса ще забележите следните подобрения:

  • Изчезва болката в ставите.
  • По-рядко ще страдате от главоболия.
  • Отокът на краката ще намалее.
  • Настроението ви ще се подобри.

глава чесън

Набавете си памучни чорапи, марля (памучен тампон) и самозалепваща се превръзка.

Ще ви трябват още:

  • Чесън – 5 скилидки
  • Лук – 1 глава
  • Вода – 100 мл

Как се приготвя и прилага:

Смелете чесъна и лука и ги поставете във врящата вода. Варете в продължение на 5 минути, охладете и навлажнете с отварата марля (памучен тампон). Прикрепете в центъра на петата с помощта на самозалепващата се превръзка. Отгоре обуйте чорапи. На сутринта, когато премахнете превръзката, ще видите, че е станала тъмна – това са токсините, освободени от тялото ви.

Източник: За Жената

За детокс на организма: Лунна диета за месец Октомври – какво трябва да знаетеВсеки сезон има своите специфики на хранене. Консумираме сезонни храни, които ни осигуряват важни хр…Oct 1 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!