Илачът на проф. Мермерски срещу Ковид и вируси

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Проф. Христо Мермерски е известен агробиолог с две докторски дисертации зад гърба си и десетки книги, посветени на здравословното хранене и ползата от целебните български билки. Бил е зам.-министър на земеделието и съветник по биологичните науки. 10 години е работил във Вашингтон, специализирал е в Англия и Германия. Изнасял е лекции в университети в 63 държави по света.

Топ 4 признака, че сте имали коронавирусНад година светът е под влиянието на пандемията от коронавирус. Милиони хора се заразиха с вируса, а…Jan 15 2021vijti.com

86-годишният доайен на природната медицина у нас успя да пребори коронавируса с упорство и природни средства, които е патентовал преди години. Най-полезен в битката се оказал пробиотикът с чесън и специалната тинктура за бронхите. Състоянието на Мермерски било толкова тежко, че се наложило да викат „Спешна помощ“. Синът му проф. Йонко Мермерски също паднал в „капана“ на вируса. За разлика от баща си обаче изкарал болестта на крак.

„Гледам на вируса като на предизвикателство. Никакви особени лекарства не съм вземал. Лекувах се по мой си метод. Първо издухвам носа, а след това впръскам по четири пъти в двете ноздри от специална тинктура. Тя съдържа пчелен клей, пчелен прашец, екстракти от ружа и алое, етанол, както и аромати джинджифил и канела. Не я продавам в аптеките, защото фармацевтите искат този мой продукт да е течен, на капки, да се капва. Аз съм го измислил да се впръсква директно. Половин час след като съм пръскал в носа, правя 8 впръсквания и в гърлото и лежа по гръб 5 минути. Облекчението идва в рамките на първите един-два часа. Болестта бързо изчезва. Може и за един ден, зависи от възрастта на човека и от имунната му система“, коментира вече здравият проф. Мермерски.

„Билколечението съществува отпреди 5000 г. Всъщност една билка действа на редица органи и системи. Билките за нервно заболяване действат на почти всички органи и системи. Когато ги обединиш при определени пропорции, ликвидираш всички вируси“, допълва още специалистът по природна медицина. Той препоръчва да наблягаме на чай от жълт кантарион, който действа противовъзпалително, нервноуспокояващо, стимулира функциите на кръвообращението. „Хората да ядат колкото е възможно повече плодове, защото имаме много микроби в организма си“, призовава още професорът.

Санитарка си сложи ваксина срещу коронавирус и почина внезапно Португалски здравен работник е починал два дни, след като е бил имунизиран с ваксината на „Пфайзер…Jan 5 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Двете правнучета на Тодор Живков са същински звезди в Америка,…
error: Content is protected !!