Изхвърлете излишната сол от организма с този лесен за приготвяне сироп – помага и за отслабване

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Тази рецепта не е само за отслабване, но основно за пречистване на организма от най-вредното – излишната сол и вода, от която се образува досадният целулит. Този сироп прави истински чудеса с тялото ни.
Ефектът от него е отслабване и то гарантирано като се свалят до пет килограма за един месец, пише doctorbg.net. Основното му предназначение обаче е да пази здравето ни и да освобождава вредната сол, натрупана в организма ни.
Знаем, че наличието на повече сол в организма води до задържане на течности, а оттам и редица проблеми със здравето като опасното високо кръвно налягане, главоболие и редица други.
Морската сол е вълшебна: Лекува дори шипове, само трябва да знаете как да се възползватеМедицинското наименование на шиповете е „Остеофит“. Това е заболяване, което се среща при по-възраст…Mar 2 2019vijti.com

Този сироп гарантира не само отслабване, но и много по-добро здраве – съставките му са чудо за организма.
Да си приготвите този сироп, не е нито трудно, нито скъпо. Напротив – прави се лесно, а е най-мощното оръжие срещу редица заболявания и гарантира отслабване.
Трябва да имате само 12 скилидки чесън, които да разрежете на четири – всяка от тях.
А после да ги поставите в един стъклен буркан с добре затваряща се капачка като преди това изсипете в буркана половин литър от червено вино, най-добре ще е да бъде истинско и домашно.

Това е всичко около рецептата. Важно условие е обаче, че сиропът не може да се консумира веднага, а трябва бурканът да престои затворен и поставен на светло за точно две седмици.
През това време всеки ден разклащайте добре буркана поне веднъж или два пъти, за да се смеси добре виното с отделяните от чесъна полезни вещества.
След като срокът за съхранение и изчакване отмине, започнете приема на този сироп като е достатъчно да взимате по една лъжичка всеки ден, препоръчително три пъти, но преди да сте яли.

Само за тридесет дни ще видите смайващия резултат не само към отслабване, но и към подобрение на здравето и засилване на имунната система. Което е от голямо значение в периода на вируси и грип през зимата.
Източник: jenata-vchas
Четирите продукта, които вредят на сърцето ниСърцето е част от сърдечно-съдовата система, която транспортира хранителни вещества и кислород в тял…Feb 25 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!