Защо смесвам йод и чесън за лечението на тежки болести

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Полезните свойства на йода и чесъна поотделно са известни на всички. Но могат ли да се комбинират за по-голям ефект? Оказва се, че да! Сега ще ви разкажем за „вълшебната отвара“ с йод и чесън и за какво помага тя. Йодът има регенериращ и възстановяващ ефект. Чесънът пък има способността да облекчава възпалението и да унищожава вредните организми поради високото съдържание на естествения антибиотик алицин.

Пазете се от китайския чесън!Китайският чесън има чудесен външен вид Той е бял, чист и почти съвършен. Добре опакован е и има пре…Dec 31 2019vijti.com

Заедно йодът и чесънът дават невероятен ефект. Как да комбинирате тези два на пръв поглед несъвместими компоненти и как да ги приложите? Всичко е просто.

Необходимо е да се приготви истинска „вълшебна отвара“. За да направите това, 3-4 скилидки чесън трябва да се нарежат на ситно, да се поставят в подготвен съд и да се изсипе около 30 мл йод.

Смесете сместа и я оставете на тъмно място за една седмица. След това изсипете течността в шишенца с тъмно стъкло и можете спокойно да я използвате.

Прилагайте разтвора само външно. Ефективно лекува с рани, ожулвания и синини.

Болката и дискомфортът отминават почти веднага, а самите синини изчезват след няколко дни.

Също така „вълшебната отвара“ може да се използва за лечение на гъбички по ноктите и разширени вени. Необходимо е да нанесете върху проблемните зони.

Важно: Употребата на йод с чесън се препоръчва не повече от 2-3 пъти седмично.

Източник: БЛИЦ

Лукът и чесънът убиват паразитите в черватаСпоред проучване на Световната здравна организация паразитите разболяват над 50 милиона души по свет…Nov 19 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!