Гастрит, киселини, диария и запек – дядо Влайчо ги мори само с една чудодейна билка (Рецепта)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За да не бъде ежедневието ви белязано от заболявания като гастрит и язва, или други стомашни проблеми, ползвайте рецептата на прочутия български билкар и ясновидец дядо Влайчо. Основно билкарят препоръчва използването само на единствена билка, а при по-тежки случаи, или за по-бърз ефект, билката може да се комбинира и с други лечебни треви. И двете рецепти ще поместим в края на статията.
Нека припомним кой е дядо Влайчо и защо неговите съвети и рецепти трябва да се спазват и следват.
Дядо Влайчо е роден като Влайчо Жечевв село Коньово, Новозагорско. Умира през 1981 година на 84 години. Народът го нарича Безсребреник, защото не взимал пари за лечение или за да гадае на хората.
Предсказанията на дядо Влайчо са били много точни. Добър, макар и малко странен, той е помогнал на хиляди хора да се излекуват или да намерят пътя си в живота. Преди време www.lekuva.net публикува рецептата за мехлема, който лекува всичко. Тя беше предоставена от нашата читателка Иванка Станева от София, чиято баба е ползвала мазилото през целия си живот.Бързо лечение на гъбички: Рецепта с хрян връща здравето на кожата и ноктитеЛечението на гъбички е дълъг и отнемащ време процес. Ето защо трябва да се действа бързо и навреме. …Jan 31 2019vijti.com

В нашия сайт има разнообразна информация за лечението на различни заболявания, било чрез рецепти от народната медицина, или чрез съвети от известни лекари. Затова е любопитно да разберем какво би казала науката за рецептата на дядо Влайчо. Убедени сме, че така поднесена, информацията става още по-обективна. Проблемите с червата идват в най-неподходящия момент. Причината за раздразнителната болка в червата или стомаха може да бъде разнообразие от заболявания, така че не отлагайте посещението при лекаря. Особено ако болката е систематична.
Проблеми с храносмилането
Нашата храносмилателна система сама по себе си е много силен механизъм, но понякога се проваля. Ето защо, на първо място, за да се успокои буйния стомашно-чревен тракт, много гастроентеролози препоръчват спазване на диета и системната употреба на билков чай ​​от мента. Ментата е и основната билка в рецептите на дядо Влайчо.

За да се даде на храносмилателния тракт възможност да се възстанови, е необходимо да се приготвя храната така, че да не хваща кора, съветва народния лечител. Подобно е и мнението на лекарите, които съветват да се приемат леки, зеленчукови ястия, по възможност с по-малко добавена сол.
Солта не само задържа течността в тялото, но има и дразнещ ефект върху стомаха. Също така трябва да си организирате система за частично хранене: да ядете 5-6 пъти на ден на малки порции. Общият брой на калориите не трябва да надвишава 3000 на ден. Трябва да спрете използването на ръжен хляб, мастни меса, пикантни сосове и маринати.
Тази напитка трябва да се ползва в началото на деня от всеки, който страда от стомашна язва. За приготвянето й в 200 гр. топло мляко се добавя към 5 гр. невен, още толкова суха мента, маслиново масло и същото количество мед. Всичко това се смесва, прецежда се и се пие един час преди закуска. Комбинацията от мед, мляко и масло ще предпази стените на стомаха от увреждане, ще помогне да се лекуват стари язви и да се предотврати появата на нови рани.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник lekuva.netХлябът ни взима здравето: Какво ще се случи с тялото ни, ако спрем да го ядем всеки денНапоследък диетите без въглехидрати са на мода и изоставянето на брашното се счита за важна стъпка к…Feb 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!