5 зодии, които ще направят МОЩЕН КАРИЕРЕН СКОК през септември 2023 г – това ще е грандиозно начало!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Астрологът и таролог Юлия Лифанова съветва да станете по-внимателни към кариерата си. Септември е месецът на подготовка за октомврийския коридор на затъмнението, което означава, че можем да усетим вятъра на промяната в живота си. Тъй като Новолунието в Дева на 15 септември е свързано с темата за работата, много хора могат да претърпят глобални промени в кариерата и дори професиите.

О, да, есента ще е гореща! Въпреки дъждовете ни чакат три огнени месеца – няма да можем да се скрием. През септември 2023 г. ще имаме последния шанс да напълним дробовете си с въздух – през октомври започва Коридорът на затъмнението, който ще бъде парадоксално мощен поради работата на две оси едновременно: Овен-Везни и Телец-Скорпион. Това е сериозна претенция за пълна трансформация на живота на всеки, но благодарение на Новолунието на 15 септември в Дева можем да се подготвим за големи промени в живота си.

Новолунието на 15 септември в Дева ще бъде свързано с вашия работен екип, шеф и екип като цяло, защото астрологически това съзвездие отговаря за работата. Това означава, че всичко, което се случва през септември в кариерата ви, ще доведе до мощни събития през октомври и ноември.

Ан ХатауейАн Хатауей

снимка
Кадър от филма „Дяволът носи Прада“

Интересното е, че на 15 септември, на Новолунието, Меркурий ще се превърне в директно движение, тоест в живота на мнозина ще бъде взето важно решение в работата. Например за смяна на екипа, за уволнение на служител или пък някой може да реши да работи за себе си. Има 5 зодии , при които септември буквално ще преобърне живота им – вижте списъка.

Дева

От август Девите стават главни герои в екипа – всички погледи са вперени във вас. През септември може да ви бъде предложена нова позиция (или титла) – Новолунието е във вашия знак, така че можете да получите ново назначение или статус в компанията. Можете също така да решите да смените работата си, тъй като Пълнолунието в Овен на 29 септември настъпва във вашия сектор на криза и трансформация – можете да отидете в нова фирма, защото ще ви предложат голяма заплата.

Освен това ще решите да промените имиджа си, да купите повече бизнес и качествени артикули. Ретроградният Меркурий през август може да ви помогне да отслабнете и да се върнете към някакъв стил, който е бил актуален за вас преди години. Вероятно, след като сте подмладили лицето си, ще разберете, че е време да обновите собствената си кариера.

Дяволът носи Прада

Мерил Стрийп и Ан Хатауей

снимка
Кадър от филма „Дяволът носи Прада“

Стрелец

Новолунието на 15 септември е във вашия сектор на кариерата и статуса – може да имате нов началник или вие самите ще бъдете лидер и ще получите нова позиция. Ако сте безработни от дълго време, то именно през септември интервютата ви ще започнат да дават резултати – ще ви бъде предложена качествена работа с добър офис и приятен график.

Също така през септември ще работите върху взаимоотношенията с ръководството. Вероятно сега имате двама лидери и може да се уморите да се адаптирате към всеки. Най-вероятно този проблем ще бъде решен в средата на септември. А до 29 септември можете да направите първата крачка към стартирането на собствен бизнес.

Овен

Целият месец обещава да бъде най-важен в работен план – Новолунието на 15 септември ще ви донесе нов офис, екип или добър служител. Общо взето усещате как ръководството има нарастваща нужда от дейността ви – смело поискайте повишение!

Още на 29 септември ще настъпи Пълнолунието в Овен и ще получите титла, статус, ще спечелите популярност в екипа си. Като цяло Вселената благоприятства растежа както на авторитета, така и на доходите ви – не се колебайте, поискайте нова заплата, офис и хора в подчинение.

Рак

Благодарение на успешните преговори през септември можете да получите добро обучение и да израснете много в някои умения. Новолунието на 15 септември в Дева може да ви донесе ново образование, майсторски клас, повишаване на квалификацията – всичко това не е случайно и ви движи към мащабен прогрес. Между другото, през септември можете да закупите някакъв вид оборудване за работа, което в крайна сметка ще ви донесе увеличение на доходите.

Пълнолунието в Овен на 29 септември ще ви даде среща – събитието ще се случи във вашия сектор на кариерата, определено не можете да избягате от него. Ще ви направят шеф, ще ви дадат нов статут – ще е голям успех! Освен това вие сами можете да промените вектора на посоката и да се откажете, но не се притеснявайте – Вселената е на ваша страна и в близко бъдеще ви очаква голяма победа.

Лъв

Силните промени в кариерата за вашия знак са свързани предимно с нова ситуация със заплатата. Най-вероятно ще нарасне за вас още на 15 септември поради нарастването на вашата активност – можете да започнете да учите други хора или благодарение на ново обучение успешно ще увеличите цената на вашите услуги. Също така е вероятно по време на работа да имате лидер, който ще ви „издърпа“ нагоре. Покровителството ще ви помогне да постигнете големи висоти и финансов растеж.

Пълнолунието на 29 септември в Овен се случва във вашия сектор на образованието – можете да получите кора, свидетелство, диплома или ще имате учител, който ще повлияе на професионалното ви израстване до 2025 г. Общуването с този човек (или чрез обучение) ще разшири кариерата ви, както и ще промени възгледа ви за живота в по-просперираща и финансово успешна посока.

Новолунието на 19 май ще прати на седмото небе ТРИ зодии: Получават рядък шанс за ново началоФазите на луната, според езотериците, силно влияят на хората. Например на Новолуние мнозина може да …May 9 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!