Хороскоп на Василиса Володина за септември 2021 г.-Овен-Приятни промени, Водолей творчески, кариерен и личностен растеж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Астро прогнозата на Василиса Володина за септември 2021 г. е насрочена за всеки от зодиите.
Описание на възможните ситуации, предвидени от звездите, ще помогне да се предотвратят негативните последици, да се избегнат грешки и правилно да се планира предстоящият период.

Астроложката Василиса Володина: Големи победи и много ярки емоции през Юли 2021 г. за четири знака на зодиакаПрез юли ще се състоят няколко важни астрологични събития. Някои от тях ще ни донесат успех, докато …Jun 29 2021vijti.com

Овен
Първите седмици от месеца за Овена ще преминат без инциденти и промени в обичайния им живот. Времето ще мине незабелязано и без впечатления. Второто десетилетие на периода подготвя няколко приятни изненади: признание в работата, подобряване на отношенията със семейството. Промените ще се появят внезапно. Те ще бъдат още по -приятни и неочаквани поради липсата на препратка към празниците.

Телец

Прогнозата на Василиса Володина за първите седмици на есента за Телец не съдържа особени инциденти и промени в обичайния начин на живот. Внимание и предпазливост ще са необходими в края на септември – този период е белязан от кавги с близки хора и роднини, конфликти в работата и в личния живот. Телецът ще трябва да защитава техните интереси и да обоснове своята гледна точка. Ситуацията се влошава от факта, че Телецът не е виновен във възникващите конфликтни ситуации.

Близнаци

За Близнаци септември 2021 г. подготвя буря. Месецът ще бъде вълнуващ, всички опити по някакъв начин да се подобри положението към по -добро няма да доведат до желания резултат. Това състояние на нещата може да развали настроението. Препоръчително е да не изпадате в тъжни мисли, да се успокоите и просто да изчакате този период. Пасивният подход е най -доброто решение в този случай.

Рак

Хороскопът за септември 2021 г. от Василиса Володина предсказва трудности в кариерата и работните моменти за такава зодия като Рак. Стартираните проекти ще бъдат осуетени, изпълнението им може да бъде отложено за неопределен период или да се осуети. Новите планове няма да бъдат конструктивни и логични. Идеите не отговарят на настоящите обеми ресурси за тяхното изпълнение. Раците не се препоръчва упорито да се борят със системата. По -логично би било да изчакаме този период и още следващия месец да започнем да изпълняваме планираното.

Лъв

Лъвът е амбициозна зодия. Харизмата, общителността, стабилната гледна точка играят в ръцете му, помагат му да се изкачи по кариерната стълбица и да спечели популярност в околната среда. Септември ще бъде труден месец за представителите на знака. Тяхната непреклонна природа може да предизвика многобройни кавги и спорове. Първият месец на есента препоръчва да станете малко по -толерантни към хората около вас. Силен емоционален товар може да повлияе на здравето на Лъвовете, по -добре е да се грижите за себе си и да бъдете по -внимателни към сигналите на тялото.

Дева

Септември подготвя трудна житейска ситуация, проблеми и трудности за много знаци на зодиака. Девите не правят изключение по този въпрос. Трудности в работата, подценяван успех, липса на признание, несправедливо управление – всичко това се очаква през следващите 30 дни. Дори ако наближава конфликт с работодателя, не си струва да го оживявате. Работата усилено, следването на доказани модели на работа и поддържането на емоционално равновесие е изход от този порочен кръг. Ключовият момент е самооценката, компетентността и способностите.

Везни

Везните през септември 2021 г. трябва да станат работохолици. От няколко месеца шефът се вглежда внимателно в представителите на този знак, работата им се оценява подробно и задълбочено. Ако през септември Везните не станат страни в конфликта, не изпълнят с блясък всички задачи и задачи, поверени им, покажат своя професионализъм, тогава според резултатите от извършената работа те ще получат дългоочаквано увеличение или увеличение на заплатите . Поддържането на фокус върху работата през цялото време е трудно, но потенциалната награда за опитите си заслужава.

Скорпион

За Скорпионите идва периодът, в който е необходимо да покажат дипломатическите си умения. Споровете през септември са незаменими както на работното място, така и в личния живот. Позицията на представителите на този знак трябва да бъде конструктивно обоснована и подкрепена с аргументи. Преди да влезете в дискусия, анализирайте обективността на вашата гледна точка и нейната жизнеспособност. Разумният подход за решаване на проблеми ще привлече вниманието на висшестоящите и ще увеличи стойността в очите на колегите и подчинените. Началото на есента подготвя продуктивен път на кариера за Скорпионите, ако изпълняват задачите си координирано и ефективно. Покажете амбиция, изразете мнението си, участвайте активно в дейностите на организацията, но не отивайте твърде далеч, не ставайте агресор.

Стрелец

Стрелецът в повечето си взаимоотношения е свикнал да се фокусира върху себе си. Това се отнася както за работата, така и за личния живот. Септември 2021 г. изисква представители на този знак леко да променят траекторията на движение. Сега трябва да проявите внимание към другите. Не се опитвайте да докажете нещо на опонентите си, проявете чувствителност и такт. Септември не е подходящото място за стартиране на собствен бизнес. Планираните дейности ще донесат повече проблеми, отколкото удовлетворение и успех, а старите, остарели отношения с хората трябва да бъдат прекъснати. Краят им ще има благоприятен ефект върху всички участници.

Козирог

В началото на есенния период Козирозите трябва да бъдат особено внимателни – зад гърба им се тъкат интриги, строят се конспирации, планира се саботаж. Всичко това е дело на завистливи хора и конкуренти. Вредата от техните действия може да се разпространи в кариерата и личните отношения на представителите на знака с близки и приятели. Неутралността, повишеното внимание и готовността за подлост от най -неочакваните страни ще помогнат да преживеете този период без конфликти и неприятни ситуации.

Водолей

Първата половина на месеца за Водолей ще предостави възможност за творчески, кариерен и личностен растеж и себеизразяване. Тя не подготвя осезаеми проблеми и трудности. Сега е моментът да натрупате сила преди предстоящите събития, да се вдъхновите и да укрепите силата на духа. Поредица от конфликти и противоречия се очаква през втората половина на септември. Повечето от тях са резултат от отслабено внимание, допуснати грешки и неправилно тълкуване на думите и действията на представители на този знак от други хора. Когато възникнат такива ситуации, най -добрият изход е да обясните действията и фразите си, да се извините и да признаете, че грешите. Приятелското отношение, способността да влезете в чужда позиция и способността да признаете собствените си грешки ще помогнат за поддържането на нормални отношения във всички области.

Риби

Рибите през септември тази година са господари на ситуацията. Това е единственият знак на зодиака, за който много приятни моменти, победи, мечти се сбъдват и плановете се сбъдват в очаквания период. Лекотата, с която Рибите ще получат това, което искат, ще обиди завистливите хора и враговете. Клюкарите няма да спрат да обсъждат причините за бялата ивица зад гърба им. Сега е по-добре да не обръщате внимание на неприятния ропот на недоброжелатели. Тогава Рибите ще могат да извлекат голяма полза от настоящата ситуация, като същевременно запазят своята репутация и позиция в обществото.

Седмичен хороскоп на Василиса Володина от 8 до 14 март 2021-Стрелец-Увеличение на паричния поток, Рибите много късметОвен Овните ще имат всички шансове да подобрят финансовия си живот отново тази седмица. Започнете с…Mar 8 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!