Хороскоп за 2 – 8 ноември от Антония Мечкова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Задушница ви вкарва в период, когато упорството не гарантира големи доходи и похвали. Овните да се огледат за нови партньорства, в понеделник може да се върнат към стари уговорки, да „притоплят” идеи, но да не се месят в чужди спорове. От вторник до четвъртък ще поемате повече задачи в екипа си, ала ще се държите в сянка и търпеливо ще чакате приятели и близки да ви подкрепят. На Архангеловден си дайте пауза – и на купони няма да се отпуснете, мислите за трудни проекти и кариера. В любовта май някои не правят най-точен избор.

Китайски хороскоп за 2020 г. за годината на вашето раждане-Плъх-Много късмет, Бивол-Увеличение на финанситеЗа да получите важни съвети от експерти, достатъчно е да знаете кое животно е вашият покровител. Пл…Oct 25 2019vijti.com

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Този уикенд ви натоварва с разни задачи, действайте по тях всеотдайно и много внимателно. При група Телци се очертава риск от щети или нежелани промени. В понеделник не взимайте страна в споровете на околните, а после следете развоя на ситуацията, за да се възползвате от малките шансове. Може да ви винят в безразличие и пр., а не е ли по-важно, че поемате голяма тежест в екипа и го теглите напред? Бдителните ще си спестят ядове и разочарования в работата и в петък ще се уверят: посели са здраво семе, ще има какво да жънат.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Началото на този период не е леко и за вас, в работата или за по-личните неща може да се почувствате неразбрани, излъгани. Близнаците да не се поддават на мрачни мисли, в понеделник да огледат всеки детайл в ситуацията, предстоят доста усилия, включително за привличане на сътрудници. От сряда не е нужно толкова да мъдрувате, а с гъвкавост и малки стъпки да прокарвате идеите си. Четвъртък е за повече контакти, но избягвайте прекалености, а в петък и не разкривайте всичките си планове, пречките ви водят към нови добри шансове.

РАК (21.06 – 21.07)

От събота до вторник сте пълни с енергия, ако не се хванете с мащабни идеи или не установите ново партньорство, ще се готвите упорито за изяви през работната седмица. Раците да не бързат, в понеделник има да приключват куп стари задачи, а плановете си трябва да прецизират във вторник. В сряда резултатите все още са нисички, но вие следва да отдъхнете, да се погрижите за укрепване на здравето. През следващите 2 дни бъдете тактични, понеже ще пренареждате съюзници, някои не са благодарни за услуги, не залягат в делата.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Вие си налагате куп ограничения от тази Задушница, май няма да споделяте и нови идеи за изява и печалби. В понеделник рутинните дела са повече, навярно във вторник много Лъвове ще имат и редица финансови притеснения. После по-консервативните от знака няма да са склонни да се впускат в начинания, но има и група, която ще лови и най-малки шансове за промени. В сряда пречките са големи, в четвъртък расте и вашето нетърпение за авантюри, та може да се отправите надалече, сред нови хора. Тактично изяснете въпроса с най-близки.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

До Архангеловден ще си позволите доста паузи за срещи с познати и близки, за купони. Не е зле да бъдете по-пестеливи в тази насока, от Задушница вашето настроението е твърде променливо, не изяснявате обстоятелствата в деловата сфера и свои лични отношения. Някои Деви ще изчакат с решение за раздяла с близки, други виждат: пламенните чувства бързо гаснат. Дано още вторник ви зареди с търпение, работата е много, а споровете сега вредят – хем могат да ви подтикнат към грешки, хем е рано да разкривате плановете си, и то на маса…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Това 7-дневие е по-динамично, някои са на купонджийска вълна и не им отива. По-добре Везните да се съсредоточат в работата си, откриват им се благодатни шансове за изява и печалби още в понеделник. Ако се колебаете и протакате, ще ги пропилеете и в сряда-четвъртък се сърдете на себе си, не на околните. Мнозина ще привлекат търпеливо подкрепа от близки и още съмишленици, за плана им трябват нови съюзници. Сега следва по-оперативно да отстранявате грешки, ако някъде се спънете. Някои ще се радват на чудесно време с любим.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

На Задушница влизате в напрегнат период, овладейте желанието да налагате мнение на близки, познати, колеги. До Архангеловден Скорпионите имат куп проблеми за решаване, а стремежът към забавления май надделява от вторник до четвъртък. Подбирайте си екипи и компании, за да не се пресилвате, а и да не ви подвеждат с неуместни идеи за изява и печалби. После и да се сърдите някому, решението ще си е ваше и следва да бъде просто и ясно. В сряда ви тежат финансови грижи, няма да споделяте, но проявете бдителност, пестете.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Динамично 7-дневие за вас, мнозина ще прокарват свои идеи, ще агитират за подкрепа в начинанията си. Други Стрелци се радват на споделена любов, с партньора времето им лети и ги окриля. В понеделник е редно да обмислите до най-големи подробности стратегията си, някои излизат от сянката на шефове, влиятелни колеги. Във вторник грижата ви е за равностойни партньорства, колкото и да са добри идеите ви, разбирателството и взаимното допълване са важни в сряда и четвъртък. Тогава има поводи за спорове, проявете търпение.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Съботата слага началото на добър период за мнозина, дълго са подготвяли проекти и са се борили за реализацията им с опоненти, с неразбиране. Доста Козирози даже може да се чувстват уморени, да се погрижат за тонизиране, от понеделник до петък промените ще вървят по-спокойно. Във вторник пречки ще засилят строгостта ви към близки хора, по-разумно е да им помагате, без да афиширате ролята си. В четвъртък наблегнете повече на уреждане на правни и финансови детайли, не разчитате на хазартен успех. Обичта топли душата ви.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

И на Задушница не забравяте за работата, поемате всички тежести от общата. В понеделник и да критикувате околните, ако не сте бдителни вие – няма да оправите нещата. Във вторник част от Водолеите бързат в начинания, разчитат на рутина, а още сряда ще покаже: печели умереното темпо. И друго – не се мъчете да извличате изгода зад гърба на колеги и партньори, изобщо не е във ваш стил. Нито да омайвате ухажори, на които не държите особено. Соловите изяви оставете за четвъртък-петък, залагайте на искрено старание и търпение.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Напрегнато 7-дневие, стремите се към делови и лични промени още от събота. Някои Риби го правят рязко, а е уместно да говорят с близки, да търсят помощ, пък после да поставят условия. В понеделник се натъквате на пречки в изяви, обмислете как ще вържете бюджета си от вторник. Сряда е за изясняване на редица служебни ситуации, може да искате закрила от съответните органи за справедливите си искания, но си подсигурете и гърба, имате си завистници. До Архангеловден усилията ви дават хубави резултати, а привличат и съюзници.

Източник: ОФНЮЗ

Есенен хороскоп на щастливите зодии-Ето онези, на които птичето ще кацне на рамото и ще го уловятКазват, че есента е тежко време. Въпреки това, астролозите не са съгласни с това твърдение. Те смята…Oct 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!