Хороскоп за утре 23 октомври-СТРЕЛЕЦ Печалби, ТЕЛЕЦ Затруднения, но и шанс

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

За да се реализирате през тази сряда, то задължително трябва да се заемете с всичко по същество. Денят е зает, но това не бива да ви тревожи.
Късметът е с вас, въпреки всички трудности, с които ще трябва да се справите.

Най-всеотдайните баби според зодията имНай-грижовните баби са мечта за всички. За нас, българите, бабите и дядовците са нещо специално – на…Oct 11 2020vijti.com

ОВЕН
Кавги и проблеми
Във връзка с определена задача или ангажимент ще ви се наложи да се потрудите повече, но ще си заслужава. Доста напрегнат ден, пред който негативното влияние има два аспекта. Единият се свързва с временни здравословни затруднения, а другият засяга служебните обстоятелства, изпълнени с противоречия и кавги по финансови въпроси, и липсата на успех в контактите и обществените среди.

ТЕЛЕЦ
Затруднения, но и шанс
Романтичен флирт или друго нежно чувство ще ви направи по-внимателни към интимните ви партньори. Независимо от активността си, Телците се сблъскват с доста неприятности в опитите за реализация на деловите си намерения. В случая н става въпрос за лош късмет. Това е раздвижен етап, през който се извършват промени, и следва да сте много внимателни ! Ориентирайте се към нов съюз.

БЛИЗНАЦИ
Владейте нервите
Случайността ще ви срещне с ценен за вас човек, от когото може да възприемете перспективни идеи. Прекалено прибързващи и агресивни, Близнаците ще имат много напрегнат ден, пред който трудно може да се каже, че ще ви върви. Ако сте достатъчно овладени ситуацията ще се успокои и ще открие възможност за реализация на целите, но това трябва да се случи преди да са избухнали кавги.

РАК
Не влизайте в спорове
Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви търсения са значителни. Вашите възможности за личен и финансов успех са изразителни, а сполуката ще последва само при положение, че не влизате в спорове, които веднъж започнали, ще прераснат в остри кавги. Денят е лош да контакти, както и за преговори. Добри възможности за разбирателство в обществото.

ЛЪВ
Напрегнат ден
Проявената ви инициатива в сферата, която ви интересува ще ви донесе предимства и задоволи очакванията ви. Напрежението и успехът продължават да придружават Лъвовете във всекидневието, и да предизвикват затормозяващи условия за пълната им реализация. Предстоят по-добри дни, а за момента е важно да сте по-сдържани, и видимо да поддържате във взаимоотношенията с околните хармония.

ДЕВА
Денят е напрегнат – внимавайте!
Има в живота ви нещо или някой, чието въздействие е особено позитивно. И за Девите сряда се оказва напрегната и тежка особено в обществените взаимоотношения и по въпроси от финансово естество. Мнозина от зодията ще се опитат да действат хитро. Не е препоръчително да го правите, защото е безусловно, че ако не днес, то в най-близко бъдеще, ще има доста неприятности.

ВЕЗНИ
Владейте се качествено
За работата ви денят ще бъде успешен. Лесно печелите симпатии, очаровайки другите с естественото си присъствие. През последните дни Везните преминаха пред серия от неприятности, а както личи и днешната сряда няма да е по-различна. Особено важно е да не избухвате, защото ще последва остър, неовладяем и непредсказуем конфликт, резултатите от който ще имат дълъг, тягостен негативен ефект.

СКОРПИОН
Добро влияние
Изпълнени сте с добри намерения да приключите делова задача и това допълнително ще ви мотивира да й се посветите и днес. Няма съмнение, че ще наложите исканията си по актуален за вас въпрос, макар че това може да не се случи точно днес, но със или без ваше знание, по темата ще се дискутира сега. По отношение на дневните задачи не се очертават проблеми. Пазете се от нелепи случайности в обществените среди.

СТРЕЛЕЦ
Печалби
Днес социалните ви контакти са повече от задоволителни. Добрите печеливши възможности са характерни през този ден за Стрелците, но за повечето от зодията се очертават остри кавги именно на тема финанси. Ще успеете да защитите позициите си, и да реализирате намеренията си. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Късметът ви през този ден е силно подчертан, но за да се възползвате от него, следва да го задействате чрез лична активност и настоятелност за успеха си.

КОЗИРОГ
Труден ден
Имащи добри намерения, ще потърсите близостта на хората, с които да ги осъществите. Въпреки, че през този ден са налице някои добри влияния за Козирозите, сряда ще е трудна за преобладаващата част от зодията. За едни от вас проблемите са служебни, а при други те се свързват с дома или с близките. Успехи може да постигнете по някои всекидневни въпроси от лично естество.

ВОДОЛЕЙ
Конфликти
Рутинни занимания или стартиране на нова работа са сред възможностите на деня. Много енергични и активни в изявата си, Водолеите ще се насочат към реализация на целите си, но денят се оказва много неудобен. В службата се очертават много остри конфликти, с крайно неприятен ефект за взаимоотношенията. Събития от такова естество ще парализират сполуката ви.

РИБИ
Кавги и сблъсъци
Терзанията ви по отношение на някого могат да продължат, за това потърсете контакт с него и се изяснете. Сряда ще е много напрегната и силно ще наруши емоционалното равновесие на Рибите. Точно както Водолеите, е вие ще имате остри конфликти, които за някои ще прераснат в сблъсъци. Развият ли се така събитията, една ли може да се надявате на успех. Владейте се е се пазете от проблеми.

20 абсолютни истини за безкомпромисния характер на зодия ТелецЗодия Телец е една от зодиите с най-стабилен характер. Представителите ѝ са готови на усърден труд, …Oct 2 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!