Хороскопът на Василиса Володина за март 2021-Телец-Невероятен късмет в любовта и успех във финансовия сектор, Водолей- голям късмет

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Овен

Самота, разбира се, „скука“, но през март няма да има нищо лошо в нея. Напротив, през този период от време Овенът може да се радва на уединение. Това ще им помогне да увеличат производителността си в работата и бизнеса. Тези, които искат да променят позицията си на любовния фронт, звездите и планетите ще помогнат за това. Например до 20 март Венера ще бъде в знака на Риби , което ще има много положителен ефект върху настроението на всеки от нас. Овенът може да направи положително впечатление на всеки.

Хороскопът на Павел Глоба за март 2021 година-Овенът е любимецът на съдбата, за Везните е време на голям късмет Овен Овенът е любимецът на съдбата през март. Звездите ще дарят тези хора с невероятна памет и лю…Mar 1 2021vijti.com

Телец

Телецът, освен невероятен късмет в любовта, ще намери и успех във финансовия сектор, макар и не толкова голям. Това е идеалният момент да научите нови неща и да научите  тайните на успешните хора . Най-важното нещо за хората от този знак е да помнят, че няма нищо невъзможно. Всяка идея и успех започват от малко – с вдъхновение. Март ще им даде това, а Марс ще забави малко Телеца, така че ще трябва да се принудят да работят по-често. Мързелът и отлагането са най-лошият враг за тези хора.

Близнаци

През март нощните светлини могат да провокират активирането на най -страшните зодиакални навици . Близнаците няма да могат да заобиколят това. От друга страна, ще има положителни аспекти на влиянието на планетите. Например, през март ще бъде много полезно да си починете, да се отпуснете, да промените ситуацията, да отидете на дълго пътуване. Много щастлив за всички онези Близнаци, които имат почивка през март. Това е идеалното време да посетите роднини, стари приятели. Забавлението и радостта е най-голямото богатство, което да споделите с другите.

Рак

През месец март Раците поне ще могат да променят живота си към по-добро, да постигнат високи резултати в работата и бизнеса, в любовта и бизнеса. Струва си да кажете на другите за вашите планове и амбиции възможно най-малко. Всеки от зодиакалните знаци има своите положителни аспекти . В ранната пролет на 2021 г. Вселената ще помогне на Раците да разкрият напълно всичко най-добро в себе си, да се превърнат в най-добрата версия на себе си. Хората около вас със сигурност ще забележат такива промени. Раците ще спечелят уважението, любовта и ще станат по-успешни.

Лъв

Лъвовете трябва да бъдат предпазливи към токсичните и недобри хора през март. Има шест признака на някой със зло сърце, които могат да ви помогнат да определите на кого не можете да се доверите. Препоръчително е да правите бизнес и да бъдете приятели с доверени хора, но дори не позволявайте да бъдат управлявани от тях. Ако някой дава непоискани съвети, най-добре е да не ги използва. Звездите ще дадат на Лъв мощна интуиция, която ще ги насочи по правилния път. Това ще бъде най-добрият месец за духовна практика и самоанализ. През март много Лъвове ще могат да разберат в каква посока да продължат.

Дева

Девите трябва да следват шест прости житейски истини, които ще ги направят по-силни. Единственото, което е на сто процента ясно, е, че Девите трябва да разчитат само на себе си. Трябва да излезете извън зоната си на комфорт и то възможно най-скоро, защото няма нищо, което би могло да сдържа нападението им. Девите могат да отворят нов бизнес, да си търсят нова работа, да се запознаят с нови хора, да изповядват чувствата си пред сродната си душа. Март е времето, когато смелостта се насърчава и възнаграждава максимално.

Везни

Везните през първата половина на месеца могат да имат много малки и едва забележими неприятности, с които ще се справят безпроблемно. Най-важното е да не се притеснявате за дреболии, използвайте съвети за подобряване на настроението си . Нощните лампи вече са в отлична позиция да се радват, така че не е нужно да оставяте мислите за работа да пречат на уикенда или почивката ви. Втората половина на месеца ще бъде изключително благоприятна за романтика и флирт. Везните ще могат да бъдат себе си, без никакви ограничения.

Скорпион

Скорпионите през март трябва да се занимават с решаване на правни проблеми, документи, подписване на документи, вземане на важни решения. Бъдещето им ще зависи от настоящите действия на тези хора. Просто трябва да се научите да се доверявате на вътрешния си глас . Всички Скорпиони с голямо семейство също трябва да се фокусират върху нея. Децата и втората половина няма да простят безкрайни дела. Трябва да намерите време за забавление и общуване. Спонтанното пазаруване, съвместните домакински задължения и събиранията късно вечер ще бъдат полезни.

Стрелец

Звездите и планетите на Стрелец се съветват да започнат пролетта на 2021 г. с промяна във външния вид. Те ще бъдат от полза, защото ще провокират повишаване на самочувствието, късмет в любовта и в бизнеса. Можете да актуализирате гардероба си, да направите нова прическа. Смяната на стила изисква смелост, но Стрелецът има много общо с това. Също така през март е по-добре да не се отказваме от случаи, които по някаква причина не са минали както бихме искали. Март е идеалното време да укрепите духовната си връзка с близките и с другия си. Има шест прости начина да помогнете на стрелците .

Козирог

Трябва да продължим да натискаме газта там, където всички се предават. Козирозите са много близо до успеха, така че е строго забранено да се отказват от това, което са започнали. Хората от този знак са страхотни работници, за които трябва да кажат „благодаря“ на звездите, които осигуряват зареждане с енергия. Не приемайте неуспеха като лош. Загубата е другата страна на медала на успеха, защото ни прави по-силни и по-мъдри. В любовта на Козирозите ще помагат най -добрите ритуали и талисмани. Трябва да станете по-отворени, за да се харесате на някого.

Водолей

Водолеите ще имат голям късмет в любовната сфера на живота. Това важи особено за тези, които все още са самотни, но търсят сродна душа. Основното нещо сега е да не забравите да проверите зодиакалната съвместимост с хората, които харесвате . Не можете да скочите в басейна стремглаво, без да мислите за нищо. Водолеите през март могат да станат свидетели на големи благоприятни промени, настъпващи с втората им половина, деца, роднини. Много е важно в такива моменти да сте близо и да давате положителната си оценка на близките. Те с нетърпение очакват похвала.

Риби

Рибите трябва да променят отношението си към себе си, към живота, към всичко, което се случва. Март на тази предизвикателна година е идеалното време да промените правилата на играта. Необходимо е да се променят целите, както и начините за тяхното постигане. Има шест правила, които трябва да се спазват за щастлив живот . Те са изпитани във времето и няма да подведат Рибите. Тези хора ще станат много по-силни психически, така че ще бъде почти невъзможно да ги нараните или обидите. Паметта им ще се изостри, ще се появи много добро настроение, много жизненост.

Утре в „Безмилостен град“: Разкриват безмилостното отношение на Джерен към Недим (01 март) Прочетете какво ще се случи утре (01 март) в следващия епизод на турския сериал „Безмилостен град“…Feb 28 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!