Три зодии ги очакват големи изпитания през 2020 година

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Въпреки че до края на годината има още време, е добре да надникнем в бъдещето и да разберем какво са ни подготвили звездите за 2020 г. Както е известно, тя ще премине под знака на Белия метален плъх.
Той е изключително дружелюбно създание. Въпреки това, не всички зодиакални знаци ще се радват на безоблачни дни и цветя и рози.
Освен всичко друго, 2020 г. е и високосна. А това означава само едно – допълнителни опасности и подводни камъни за част от знаците на Зодиака.
Любовен хороскоп за октомври 2019: Зодиите връщат вярата си в любовтаОвен Този месец ще донесе емоционално и сексуално удовлетворение за родените под знака на Овена. Осв…Oct 2 2019vijti.com

Днес ще ви разкажем малко повече за зодиите, за които следващата година ще се превърне в истинско изпитание, пише jenata.blitz.bg.
Телец
Проблемите за представителите на този зодиакален знак ще дойдат от миналото. И до известна степен самите те ще са виновни за житейските си трудности.
Когато постоянно пренебрегваш неприятностите, обиждаш близките и приятелите си и не забелязваш това, проблеми се натрупват и един ден ще се стоварят върху теб със страшна сила. Точно това ще се случи с Телеца догодина.

За съжаление, те няма да могат да разчитат на чужда помощ и ще се наложи да се справят с всичко сами!
Рак
През следващата година Раците могат да се сблъскат с финансови неуспехи и материални трудности. Не е изключено и да станат жертва на измама.
Затова астролозите съветват представителите на тази зодия да не влошават и без това тежкото си положение и да не се включват в рискови дейности, а да се опитат да запазят онова, което им е останало.
Овен
През 2020 г. Овните ги чака депресия, която от време на време ще се сменя с неконтролируема агресия по отношение на всички, включително и към най-близките. Възможни са кавги с приятели, разногласия с партньори и тежка атмосфера в семейството.

Ако Овенът не се пребори със себе си, не подреди мислите и чувствата си, в края на следващата година може да се окаже в истинска пустиня!
И още нещо, много важно:
Хороскопът за 2020 прогнозира, че взаимоотношенията и финансите ще бъдат стабилни през годината. Звездите ще позволят благоприятен период за всички дванадесет зодиакални знака: Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби!
През 2020 г. Меркурий преминава в ретрограден период три пъти:

22 март (Овен) – 15 април (Овен)
25 юли (Лъв) – 18 август (Лъв)
12 ноември (Скорпион) – 6 декември (Стрелец)
Търпението е добродетел, но не се нуждаете от астро прогноза, за да знаете това. Изглежда, че забравихме как е да живееш в добри времена, които не са в сянка от песимизма.
Тази година ще бъде от полза в очакване на оптимистично бъдеще.
Източник: Марица
Ако в семейството има една от тези 3 зодии, вие сте истински щастливциЧовешките души имат две страни – ангели и демони. И всички те посещават планетата, за да балансират …Oct 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!