Седмичен хороскоп на Алена-Овен-Съдбата ви изпраща знаци, Близнаци изненади

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Седмицата, която предстои се очаква да бъде вълнуваща и динамична дори в повече отколкото предишната, но с тази уговорка, че някои от проблемите от предишната седмиц ще се появят отново и всичко ще трябва да преживеете отново. На някои зодии ще им се предостави нова възможност, която може да я приемат само, ако добре я обмислят и споделят с половинката си.

3 зодии ще се радват на много пари през 2020 годинаВече влязохме в годината на Белия метален плъх. Тези 366 дни могат да се окажат идеални за хора, кои…Feb 3 2020vijti.com

Вижте хороскопа на Алена за предстоящата седмица, публикуван в „Уикенд“.

Овен
Обръщайте внимание на знаците, които съдбата ви изпраща.
Постарайте се правилно да разпределите текущите си ангажименти, така че да постигнете целите си, но и да си осигурите достатъчно свободни часове, през които можете да предприемете нови инициативи. По средата на седмицата периодът е подходящ да поставите ново начало в професионален или личен план. Не се страхувайте от промените.

Телец
Заемете се с реализацията на проект, благодарение на който ще гарантирате стабилността на приходите си. За да подобрите значително положението си в професионално отношение, добре ще е да проявите любознателност, за новостите, които настъпват около вас. До средата на седмицата се стремете към отличен баланс към служебните и личните си задължения. Не си позволявайте да проявявате колебание.

Близнаци
Ще се съсредоточите и ще използвате възможността да приключите със стари задължения, преди да положите нови основи в професионалната сфера. Не пропускайте добрите шансове, които съдбата ви предоставя, даже и да са ви се струпали твърде много ангажименти. Моментът ще бъде значим за вас особено ако отдавна се стремите към постигането на определени резултати в работата. Възможни са приятни изненади.

Рак
Ще се създадат благоприятни условия да изпълните текущите си професионални задължения безпроблемно. Моментът ще е благоприятен за осъществяване на служебни срещи, от които очаквате конкретни резултати. Опитайте се да направите нововъведения на работното си място, благодарение на които да успеете да станете значително по-ефективни, когато преследвате целите си.

Лъв
Използвайте всички свои налични ресурси, за да постигнете целите си. Погрижете се да си осигурите широка подкрепа от хората в прякото ви обкръжение в работата. В случай че някой от тях не е съгласен с използваните от вас методи, то е добре да се замислите как да постигнете по-голяма ефективност при изпълнението на текущите си задължения. Открийте „златната среда“, за да съумеете по правилен начин да се справите с обичайните си отговорности.

Дева
Ще бъдете изправени пред необходимостта да направите определен избор, който може значително да се разминава с предварителните планове. Опитайте да се възползвате от позитивите на създалата се ситуация, за да успеете много по-лесно да постигнете желанията си. На работното ви място може да има мними доброжелатели – пазете си гърба от тях. Около средата на седмицата на много от вас ще се наложи да наваксат в изпълнението на задълженията си.

Везни
Не се поддавайте на каквито и да било манипулации от страна на хората в прякото ви обкръжение. С действията си ще определите до голяма степен развитието си на работното място, въпреки че ще трябва да се справите и с недоброжелателни колеги. Ако искате да се радвате на положителни резултати, не реагирайте прибързано. Обмислете стратегията, която ще следвате в бъдеще, но бъдете готови и на всякаквъ нововъведения.

Скорпион
За да убедите хората от прякото си обкръжение в правотата си, залагайте на чара си и на силните аргументи. Погрижете се делата ви да се развиват според предварителните планове – това ще ви позволи да разполагате с достатъчно време, което да посветите на някои свои лични ангажименти. Ще се наложи да преодолявате редица препятствия на работното си място, но с малко повече дипломация ще успеете да привлечети симпатии и подкрепа.

Стрелец
Ориентирайте се към изпълнението на проект, който може да ви гарантира отлична реализация на работното място и същевременно да ви осигури завидни финансови приходи. В края на седмицата ускорете работата по част от предприетите инициативи. Моментът ще бъде значим, ако копнеете да постигнете своя цел. През почивните дни много от вас ще се насочат към установяване на нови полезни контакти.

Водолей
Заложете на ходове, които ще ви помогнат да постигнете желаното от вас развитие. Моментът ще се окаже ключов за тези от вас, стремящи се да извършат промяна в живота си. Ще се замислите дали да поставите ново начало в професионалната сфера, което би могло да увеличи чувствително доходите ви. Около средата на периода не пренебрегвайте желанията, мечтите и целите, които сте си поставили неотдавна.

Риби
Ще се насочите и към текущи, и към редица стари ангажименти, чието изпълнение до момента сте отлагали поради липсата на достатъчно време. Погрижете се да планирате внимателно задълженията, които предстои да изпълните, за да се вместите в сроковете, поставени ви от началник или клиент. Много от вас ще получат сериозна подкрепа от приятел, познат или от човек, на когото и друг път са разчитали в живота си.

Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии през февруари2020-та година ще бъде пълна с множество изненади и съдбовни промени. Различните зодиакални знаци ще…Jan 21 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!