Седмичен хороскоп за периода от 28 септември до 4 октомври-ЛЪВ Реализирани цели, КОЗИРОГ Към пълно възстановяване

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Овните да се мобилизират, а Телците да не се огъват пред трудностите. Близнаците ще успеят само чрез мощна изява, а Раците да повишат активността си.Лъвовете действат успешно, а Девите да се ориентират към промени. Везните да не влизат в противоречия, а Скорпионите ще преустановяват взаимоотношенията си с някого. Стрелците по подобие на Овните да се мобилизират, а Козирозите бързо се възстановяват.  При Водолеите ще има много напрежение, но и шанс за успех, а Рибите да действат балансирано.

Как ревнува всяка една зодияКак ревнувате спрямо зодията си. Малко ревност няма да навреди на връзката, но понякога тя отива твъ…Sep 14 2020vijti.com

ОВЕН

Мобилизирайте се!

През тази седмица бъдете много внимателни, като обръщате внимание и на най-дребните неща около себе си. Обстоятелствата, които ще формират седемдневния етап не е от най-благоприятните и ще затруднят мнозина от зодията, а като се прибави и факта, че не сте достатъчно концентрирани за успешни действия, ситуацията придобива мрачна характеристика относно реализацията на целите. Стабилизирайте се и владейте нервите.

Петък е тежък и напрегнат. Неприятна е и събота. Неделя е печеливша. Понеделник и следващите делници носят успех и печалби.

ТЕЛЕЦ

Усложнения

Ще работите за утвърждаване на позициите ви както на работното място, така и в отношенията ви с онези, с които общите дела ви свързват отскоро. За Телците условията през периода са утежнени. При мнозина напрежението е видимо засилено поради постоянни конфронтации с опоненти, а в някои случаи не е изключено да се достигне дори до физически сблъсъци. Периодът е доста благоприятен за деловата ви дейност. В това отношение разполагате с предимство и ще се реализирате чудесно. Петък е тежък, а в събота отстранявате проблеми. С изключение на четвъртък, следващите дни са тежки.

 

БЛИЗНАЦИ

Действайте мощно

Водете се от разума и не залагайте хазартно на късмета си. В търсене на желаното си давайте сметка и за риска, който поемате. Ако представителите на Близнаци възнамеряват да реализират целите си през седмичния период, задължително следва да действа мощно. Ситуацията за момента в обществените среди е неблагоприятна и ненадеждна поради общата нестабилност, но сега тя се проектира плътно върху представителите на Близнаци. Петък и уикендът са ползотворни и укрепващи. Понеделник и вторник са напрегнати. Сряда ще е благоприятна. Четвъртък е успешен, но и нервен.

 

РАК

Бъдете активни във всичко

През следващите дни ще съсредоточите вниманието си не само върху преките си ангажименти, но и върху начина си на общуване и поведение. През настоящият период представителите на зодията трябва да действат активно и твърдо по всички задачи, с които ще се наложи да се справят. За едни от знака ще се повторят отминали ситуации. Други са в състояние на застой, а за трета група от Раците се очертава неочакван поврат. Петък и уикендът за успешни и печеливши. Понеделник и вторник са доста трудни и неприятни, какъвто ще е и четвъртък. Сряда ще ви радва с чудесен шанс.

 

ЛЪВ

Реализирани цели

Увереността ви, че с повече постоянство и труд ще можете да постигнете намеренията си не е измамно чувство. Силно концентрирани върху развитието на ситуацията, представителите на Лъв ще насочат вниманието си към сфери и хора, чрез които ще реализират намеренията си. Това е период, през който ще попаднете на важна и устройваща ви информация, от която някои от зодията веднага ще се възползват. Петък и уикендът ви носят успехи.  Много напрегнат понеделник и кавгаджийски вторник. Сряда ще е доста трудна, а четвъртък ще е успешен.

 

ДЕВА

Необходимост от промени

В много отношения животът ще ви поднесе изненади, за част от които няма да сте подготвени. Девите все още действат чрез старите познати похвати. Често пъти е ставало дума за промяната им, но явно изпитвате затруднения. Най-доброто, което наистина следва да сторите е, да не се бавите относно осъществяването на тази крайно полезна крачка. Само така ще успеете да си спестите много ядове и неудачи. Петък и събота са ядовити. В неделя и понеделник сте стабилни и ползотворни. Вторник и сряда  ще са трудни. Хубав и сполучлив е четвъртък.

 

ВЕЗНИ

Избягвайте противоречията

По-спокойни и отдадени на заниманията си, такива ще бъдете през следващите дни. Етапът говори за добри възможности в личен и делови план, но и за обща нестабилност, чийто негативен рефлекс ще засегне част от Везните, причинявайки им проблеми от лично естество. Противоречията с колеги и в бизнеса ще се превърнат в причина за тежки удари върху вас. Петък е тежък и напрегнат. Значителен успех носи събота. В неделя сполуката ви ще е по-слаба. Понеделник, вторник и четвъртък са ярко успешни. Сряда ще бъди неприятна.

 

СКОРПИОН

Преустановяване на взаимоотношения

Развитията в живота ви ще променят представите ви за определени хора и взаимоотношенията ви с тях също ще претърпят промени. Мнозина от Скорпионите ще успеят да преустановят взаимоотношенията си със ситуация, сфера или личност, които вече са започнали да се превръщат в постоянен кошмар за тях. Седмицата е благоприятна за действия по целите. Ще е добре да работите за стабилността си. Сега ситуацията е много тежка за представителите на много зодии. Петък е слаб, но уикендът е надежден.  Делниците са успешни и печеливши без напрегнатата  и нервна сряда.

 

СТРЕЛЕЦ

Мобилизирайте се!

Предстоят ви новости, които ще променят живота ви. Очаква ви смяна на жилище, нова работа, нова интимна връзка и още ред промени. Добрата препоръка за преобладаващата част от Стрелците през настоящия период е да проявят по-голяма инициативност. Липсата  на такава и подмяната ù със самозаблуди и фалшиви надежди ще ви доведе до разочарования. На този етап е необходима пълна психическа мобилизация. Петък и събота са доста успешни. Неделя е напрегната и мъчителна. Нервни, но успешни понеделник и вторник Неприятна сряда и успешен за целите ви четвъртък.

 

КОЗИРОГ

Към пълно възстановяване

Поучили сте се от грешките си и сте решени да постигнете целите си. За представителите на Козирог настъпва период, чиято характеристика се отнася към възстановяване на равновесието в почти всички сфери на жизнената им изразност. За стабилизацията си в делови план ще се наложи на мнозина да действат упорито. Петък и неделя са нервни и напрегнати, а в събота отстранявате проблеми. Понеделник носи промени. Вторник е печеливш, а сряда се оказва доста напрегната. Четвъртък ще ви радва с добри постижения.

 

ВОДОЛЕЙ

Много напрежение и шанс за успех

Наясно сте с целите си и съпътстващите ги проблеми, и това е причина да не стоите бездейни. Период на повишено напрежение, през който ще изградите своя успех на базата на точни преценки, ярка мобилност, прецизна тактика и оригинални идеи. Някои от представителите на зодията са готови да действат нечестно, но такъв стил е доста вреден за сполуката ви. Не е препоръчително да експериментирате. Петък и почивните дни носят силно напрежение. Понеделник е ярко успешен, а през следващите делници бъдете  внимателни и се пазете.

 

РИБИ

Действайте балансирано

Верни на амбициите си, ще задълбочите познанията си в сфери, които ви привличат с възможността да се развивате по-ускорено в професионален план. Рибите навлизат в етап, през който успешната им реализация ще зависи от състоянието на баланс. В случая това определение следва да се разбира в най-широк смисъл – вътрешен баланс, този във взаимоотношенията с околните и в подхода за реализиране на делови, социални, лични и т.н. цели. Петък и уикендът ще са силно напрегнати. През деловата седмица трудностите няма да намалеят, но и сполуката не ви отминава, особено в благодатния четвъртък.

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!