Прочутата ясновидка Гюкчен ни стресна с прогноза за пандемията, хората и политиката след 2021-а

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Безпрецедентната на кризи 2020 година вече отминава. Тя бе белязана от световна пандемия, икономическа криза, безработица, протести и жестоки престъпления. В края на годината се появи лъч надежда – учените се обединиха и създадоха ваксина срещу COVID-19. Изпращаме една трудна година, която промени всички ни, тя ни накара да се замислим за ценностите и семействата ни. На този фон се питаме какво ни очаква през следващата – 2021 г.
След 4 юли светът вече няма да е същият, защото предстоят глобални промени. Тези промени започват от 21.12.-22.12.2020 г., защото тогава навлизаме във Века на водолея. Такава прогноза направи топ ясновидката Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен пред Novini.bg.

Ясновидката Керанка: Ръсете захар в дома си, пази от 99 вида магии!Керанка от Добрич е сред най-добрите ясновидци, които откриват болести и магии. Освен това даровитат…Mar 7 2021vijti.com

Човечеството ще се пребори ли с пандемията от COVID-19? Какъв урок даде опасния вирус на хората?
До 2034 г. човечеството ще се пребори с пандемията. Тогава тя ще бъде минало. Още една-две години имаме спадове и върховете. След голямото затваряне няма да има друго такова в България. Бизнесът ще се рестартира до март и догодина, до август 2022 г., хората ще се стабилизират и финансово и психически.
В момента освен пандемия, хората са много уплашени и ни чака една бедна 2021 година. Тя е свързана с политически трусове. След изборите ще влязат пет партии и няма да може да се състави правителство. След кризата през 2019-2020 г., каквито и мерки а се взимат, хората ще бъдат много отчаяни. Няма да бъдат вече тези политически сили.
Вирусът не даде урок на българите. Те не се промениха. Дори излязоха наяве по-агресивните им черти. След 4 юли светът вече няма да е същият, защото предстоят глобални промени. Тези промени започват от 21.12.-22.12.2020 г., защото тогава навлизаме във Века на водолея. В него ще властва духовността, любовта, хармонията между хората. Това ще продължи 10-15 години, за да се променим. Тази промяна аз не я виждам през 2021 година при хората. Злобата не е присъща черта на българина. Искаме или не, ние ще се променим, но това няма да стане от днес за утре, ще ни трябва време.

Ще продължат ли протестите в страната? Ще се задълбочат ли социалните неравенства между хората?
През лятото ще се тресем от нови протести, прогнозира Гюкчен. След изборите трудно ще се състави правителство. Протестите ще продължат. Целият политически елит до 2023 г. няма да го има. Промяната започна от 4 юли. Хората вече са осъзнати, те знаят, че има проблем, но той не е само в политиците, той е и в нас. Затова промяната ще бъде не само политическа, но и при хората и ще е продължителна.
Не знам след време за какво ще са им тези пари на някои хора, които воюват за пари. Каквото е за бедните, това ще е и за богатите. През 2021-2022 г. идват нови трусове, свързани с финансите. Ще има спад в икономиката. Икономиката може да се рестартира най-рано по средата на 2022 г. до 2023 г.

След изборите ще има ли политически трусове и смяна на системата?
Спиралата на политическите трусове ще продължи до 2025 г. До тогава ще се разместват политическите пластове и ще се появят нови политически лидери, млади хора, които да ни управляват. Основните политически сили ще се запазят – ГЕРБ и БСП, но няма да бъдат вече в управата, както досега са били.

Ще има ли нови знакови арести в страната? Ще има ли осъдени политици?
Това тепърва предстои. Няма ненаказано зло. Винаги има платен обяд. Може би и те ще си го платят. 2021 г. е годината на прехода. Това е силна година на човешката воля и силна година на хората, не на политиците. Ще стават големи промени след 22.12.2020 г. в човешкото съзнание, в човешката душа, в човешките отношения. Сега започват промените. Тя много ще ни помогне да израснем като хора. Ние сме много добри хора, но глобално 2028 г. българите ще бъдат едни от най-можещите и най-управляващите хора, защото българинът е умен човек. След като паднат тези окови, този стрес, който преживяваме и за който не бяхме готови, ще се оправим. Българинът е умен, дипломатичен, има всички качества. Пет века не са могли да ни претопят, сега с няколко години, българинът няма да се предаде. Сега българинът се събуди и той ще тръгне напред и нагоре, но това е един дълъг период.
През 2021 г. няма да има толкова много смъртни случаи. Основният проблем на хората ще бъде как ще оцеляват и как да подредят живота си. Промяната започна на 4 юли и сега от 22.12.2021 г. ние сме в нов етап цялата общност, целият свят.

Какво ще се промени в световен мащаб?
През март месещ може да има политически трусове между Украйна и Русия. Може да има частично затваряне между тях.
В САЩ ще се борят да оцеляват, защото там пандемията даде най-големите поражения и ще продължава да дава. Ако при нас 2022-2023 г. свършва пандемията там ще продължи до края на 2024 г. и след това вирусът ще бъде овладян в целият свят ще настане едно ново начало. То започва днес-утре при нас.
Водеща трябва да е любовта, хармонията, женското начало, трябва да се обърнем към себе си, да преодоляваме трудностите, да се обърнем към себе си и така да преодоляваме трудностите и жените не трябва да се правим на мъже. Всеки ще трябва да намери пътя си в живота, няма значение дали е на една година или на 50, 60 или 70 г. Тази промяна е факт. През 2023 г. ще видим, че промяната действително я има. ЕС няма да съществува, ще се разпадне през 2025 г. Това ще бъде заради политически ходове на политиците, които ще се опитват да спасят света.
Не искам да плаша хората – нито ще умрем от глад, нито от войни, нито от пандемия. Това, което се случва трябва да даде урок на всички ни, че трябва да бъдем обърнати към семействата и към домовете си, да не завиждаме. Ако променим това целият свят ще тръгне към по-добро. Светът се управлява от висш политически елит. Те тепърва трябва да вземат мерки как да оцелее това човечество.

Отношенията ни с Република Северна Македония ще се нормализират ли? Ще признаят ли историята ни?
Не ми харесва, какво се случва, защото те са българи, като нас. Все пак на Балканите ще се запази някакъв мир. Това, което ще се случи добро за нас, е да се запази този мир, нищо че има устни престрелки между политиците.

Ще има ли кървави терористични атаки в Европа?
Те ще бъдат частични, повече във Франция и Германия. Българите са застраховани. Европа ще се бори да оцелее до август месец.

Очакват ли ни природни бедствия и катаклизми?
Катаклизми по света ще има. Ние все още сме съхранени от силни земетресения и лоши поличби. Малко по-суха ще бъде годината. Ще има промяна в климата – с 1-2 градуса ще бъде по-топло. Човечеството е в риск в следващите 25 години. Ние ще оцелеем. Ще има природни катаклизми – земетресения, вулкани и т.н. докато се намести абсолютно всичко, но тези висши политици трябва да се приземят до нормалните хора, за да бъдат едни и да видят как да помогнат на човечеството и Вселената.

Пожелание към българите за 2021 година…
Нека светлината да дойде в домовете Ви, здравето, късмета, и берекета. Ние сме корав народ и това ще мине. Обичам Ви и бъдете щастливи.

Топ ясновидката Фидес Хюсеин: Румен Радев триумфира, а Борисов го чака ужасяващ край!Тя е родена в Шумен, а пророческата си дарба получава още на седем години. На 11 вече е прочута дале…Mar 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!