Месечен хороскоп на Алена за октомври-СТРЕЛЕЦ-Възможност да печелите добре, ВЕЗНИ-Предложени за нова работа,

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Октомври е изключително плодовит месец, в който ще се случи така, че повечето от зодиите ще са твърде ангажирани, за да обръщат внимание на дребните неща, които в определени случаи ще се окажат твърда важни за семейния мир и спокойствието, от което се нуждаят за да върви всичко гладко и по план. Не си позволявайте да пренебрегвате половинката си през този красив и колоритен месец, защото това ще окаже своето негативно влияние в един по-късен етап.

Обръщайте внимание и на детайлите в работата си, защото там също са възможни сътресения, породени от на пръв поглед малки проблеми, които изведнъж да обърнат „каруцата“ от пътя. На здравословните „проблемчета“ също трябва да поглеждате с необходимото внимание без да ги пренебрегвате.ОВЕН

Няма да ви е лесно да поставите ново начало и да сте доволни от постиженията си. Вие сте агресивни, прибързани, ако нещо не се случва както очаквате, мърморещи, недоволни, заядливи заради присъствието на ретроградния Марс на своя трон в Овен, как ви търпят околните, е загадка. Обмисляйте добре действията си и не се опитвайте да изпреварите времето. Колкото по-умерени сте и подхождате с разума си към проблемите и трудностите, които са неразделна част от ежедневието, толкова по-успешно се придвижвате към добрия краен резултат и очакваните приходи. Не бива да инвестирате и поставяте ново начало след 14 октомври, когато започва последното за годината ретроградно движение на Меркурий. Всеки опит да наложите мнението си с агресия или да отдалечите от пътя си някой неблагодарник, ще се обърне срещу вас. Оставете нещата такива, каквито са, изчакайте подходящия период, за да се освободите от нежеланите партньори и приятели. Месецът позволява сключване на брак, но ви съветвам да не рискувате, ако Съдбовната ви забрана за брак все още не е отпаднала.

ТЕЛЕЦ

През октомври, завладени от постигнатото, умерени, тактични и търпеливи, сте обсебени от велики стремежи, които ще осъществите, ако не се опитвате да изпреварите времето и да надминете както околните, така и самите себе си. Предпазвайте се от провал, който може да предизвикате неочаквано, като се спънете в невидимо камъче в най-сигурната част на пътя, за да не се наложи да започвате всичко отначало. Така не само ще предизвикате недоволството на всички, които ви ценят и подкрепят, а и ще загубите устрема за нов растеж, като не е изключено и да ви измислят провинение, водещо към понижение или уволнение. Жалко за мечтите и усилията, за плановете и за пропуснатите ползи, само заради вашата недалновидност, особено ако провалите ви са след 14 октомври, когато Меркурий е в ретроградното си движение. Ценете подадената ви ръка и ще получите в отговор още по-голяма подкрепа. Обърнете внимание на семейството и на децата си. Ако не сте обвързани, не е изключено да срещнете подходящата половинка, а и да обявите годежа си.

БЛИЗНАЦИ

Октомври ви изненадва с трудности, комбинирани с вибрацията на годината, които блокират пътя ви и вашия устрем към поставените цели. Обичате и се стремите да сте в непрекъснато движение. Много пътувате или често сменяте работното си място, което не ви гради авторитет. Не проявявайте лековерие, което може да ви тласне в неочаквана, но не положителна посока. Не се хващайте за думата и не приемайте всичко чуто за чиста монета. Винаги имате собствено мнение и знаете как да защитите себе си. Бъдете инициативни в запознанствата до 14 октомври, защото след това Меркурий започва последното за годината ретроградно движение. Променливи сте в идеите си. Говорете с ваши задгранични партньори и договорете среща за обсъждане на общ бизнес, но след края на месеца. Склонни сте да предизвиквате нежелани спорове и разправии. Необвързаните са близко до срещата с подходящата половинка.

РАК

Трудностите ви спохождат неочаквано през целия месец. Някои от тях сте предизвикали сами. Въпреки това будите завистта на околните, защото работата ви спори и бликате от увереност. Упорити и борбени сте, защото имате таланта винаги да оцелявате и да постигате целите си. За вас няма невъзможни неща, но често не използвате всичките си възможности, а през този месец те може да бъдат частично или изцяло блокирани от препятствията. Във ваша полза е да ги преодолявате без емоция и да доказвате, че нищо не може да ви попречи да вървите напред, дори и ако начинанията ви се забавят, а вие отхвърляте единствено обичайните си задължения. Не инвестирайте и не поставяйте ново начало в дните след 14 октомври заради ретроградното движение на Меркурий. Щедри сте към околните, но не прекалявайте, за да не изпаднете във финансови затруднения. Ако ви искат заем, откажете.

ЛЪВ

През октомври, след изживените препятствия, които ви изнервиха, и преди 14-и, когато Меркурий започва своето ретроградно движение, планирайте пътувания и промени, посетете или поканете ваши задгранични партньори и подпишете подготвените договори. Начинанията са успешни през първата половина на месеца, ако не прекалите с прибързаността си, за да докажете, че сте способни да надскочите себе си и да блеснете пред колегите си. Бъдете внимателни зад волана, най-добре е да не шофирате. От напрежението се преуморявате и вместо да завършите започнатото, може да си спечелите букет от болести, които да ви принудят да си останете у дома и да си дадете почивка. Несемейните имат шанса да срещнат половинката си, но зад граница.

ДЕВА

През първата половина на октомври вашата чувствителност ви пречи да разберете причината за отношението на ваши колеги, което не одобрявате. Бъдете верни на себе си, на моралния си кодекс и стабилността в отношенията ви бързо ще се възстанови. Заради критикарската ви нагласа ви съветвам да избягвате нападателното поведение, чрез което не постигате разбирателство, а точно обратното, отдалечавате хората от себе си, особено след 14 октомври, когато Меркурий е в ретроградното си движение. Не е изключено някои от вас да имат сериозни до непреодолими проблеми в личен план заради станалата явна ваша изневяра от предишния месец. Според вас това е само невинен флирт, но за вашите брачни половинки истината е друга.

ВЕЗНИ

През октомври очаквайте предложение да заемете нов пост, който, от една страна, ви привлича, но от друга, не сте сигурни, че новата длъжност е вашата цел. Важно е да сте наясно със себе си, като прецените в детайли дали да приемете новото предложение или да продължите да работите това, което ви харесва. За промени винаги има време, особено ако подсъзнателно усещате, че не сте готови, но дайте отговор преди 14 октомври, за да избегнете започващото ретроградно движение на Меркурий. Често анализирате действията си и правите анализ на околните, но не бива да им натяквате грешките, дори и да са ви близки. Уж искате да сте деликатни, но го правите с хапливи нотки в гласа или с ирония, която обижда. Не се натоварвайте с непосилни чужди задачи, но някой отказва да си свърши работата, а вие не искате да се излагате заради него. Непоисканото добро, което ще направите, няма да ви съгради авторитет, а ще ви създаде враг.

СКОРПИОН

Октомври настойчиво изисква от вас да наблегнете на интелектуалното си развитие и да запълните пропуските в знанията си, ако сте ги установили или са ви ги подсказали във връзка с мечтата ви да заемете нова професионална позиция. Докажете, че искате да сте наистина знаещи и можещи, вместо да демонстрирате несъществуващи възможности и да събирате подигравките на околните. Не отказвайте делово сътрудничество, подписване на договори, но не бързайте с инвестициите. От 14 октомври Меркурий започва последното си за годината ретроградно движение и ги забранява. Подлагайте на анализ и подробна проверка всяко направено ви предложение. В личните отношения изведнъж ще осъзнаете, че интелектуалното ниво на партньорите ви не е равностойно на вашето и може да направите крачката към нова връзка, дори и ако сте семейни.

СТРЕЛЕЦ

През октомври имате възможност да печелите добре само през първата половина на месеца заради започващото на 14 октомври последно за годината ретроградно движение на Меркурий. Без колебание приемете предложение за съвместна работа със задгранични партньори. Не харчете парите си на вятъра, за да не се окажете с финансови затруднения преди края на годината. Бъдете по-концентрирани в задълженията си и умерено щедри, дори и ако трябва да купите нещо за дома и близките си. През целия месец сте подвластни на потискащото влияние на ваши роднини, с които сте изградили негативна карма. Докажете им, че сте готови на разбирателство, дори и те да не са така сговорчиви, за да не пренесете тези обтегнати отношения и в следващата година. Именно тези ваши роднини блокират пътя ви и се опитват да съсипват семейните ви отношения, за да взимат пари от вас, защото са „грижовни“.

КОЗИРОГ

През октомври бъдете внимателни, защото Сатурн заедно с Уран изискват от вас да култивирате спокойствие и водещ в дните ви да е разумът, за да не рушите живота си. Бъдете внимателни след 14 октомври, когато Меркурий започва последното за годината ретроградно движение. Личната ви свобода е на първо място. Стремите се да си я осигурявате във всяко отношение, което води до проблеми в личния живот, но не защото някой ги създава, а защото вие сами ги викате. Само от вас зависи да заживеете в хармония с хората – колеги, делови партньори, приятели, а също и с близките и семейството си, за да се радвате на спокойствие във вашия дом. В противен случай сами избирате да сте самотни, а самотата, колкото и да ви е приятна за известно време, в един момент започва да ви депресира и разболява, защото няма с кого да си поговорите.

ВОДОЛЕЙ

През октомври сте устремени да осъществявате материалните си лелеяния. Готови сте на рисковани инвестиции, ако носят бърза печалба, само и само да имате приходи. Внимавайте да не се окажете пред фалит. Не пропускайте ретроградното движение на Меркурий от 14 октомври, забравете финансовите вложения и начинанията. Фактът, че през втората половина на месеца няма как да сте дейни е причина да сте притеснени и неуверени и да се лутате без цел и посока. Изходът от ситуацията е въпреки допълнителни задачи, които ви носят приходи, да завършите и изостаналите. Подредете приоритетите си, за да избегнете преумората и нервното напрежение. Тези от вас, които имат собствен бизнес, да не дават заеми и да не назначават нови служители.

РИБИ

През октомври отново бликате емоция, но в същото време се стремите неистово към независимост, която е невъзможна, ако не повярвате в силите си. Колкото по-бързо го сторите, толкова по-добре, защото забавянето ви твори проблеми. На всяка цена контролирайте себе си и своите чувства. В средата на месеца не критикувайте, дори и ако сте в правото си или се чувствате обидени на някого. Забравете начинанията и инвестициите след 14 октомври, когато Меркурий започва последното за годината ретроградно движение. В личен план, въпреки емоцията или точно заради вашата състрадателност, сте опора и защита на хората, които обичате, въпреки че и към тях сте нетактични и ги обиждате. Успеете ли да съхраните добрите отношения сред приятелското и професионалното си обкръжение, се радвате на успех до края на годината, въпреки че няма да липсват трудности по пътя ви.

Седмичен хороскоп на Алена-Везни благоприятна за финансите седмица, Водолей доста добра работа Предстоящата седмица ще бъде изключително динамична както в работно отношение, така и в отношеният…Oct 4 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!