Краят на света ще настъпи тази година

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Гадателката, която предрече убийството на президента Кенеди, твърди, че краят на света ще настъпи до края на тази година, пише в. „Мирър“. Джийн Диксън от щата Южна Каролина е един от най-известните екстрасенси на САЩ. За нея се говори, че е била съветничка на трима американски президенти. Тя е авторка на седем бестселъра, включително и автобиография, изпълнена с нейни предсказания.

3 зодии ще се радват на много пари през 2020 годинаВече влязохме в годината на Белия метален плъх. Тези 366 дни могат да се окажат идеални за хора, кои…Feb 3 2020vijti.com

Седем години преди разстрела на Джон Кенеди в Далас, Джийн пророкува в списание „Парейд“ от 13 май 1956 година, че той ще бъде убит. Тя пише: „Президентските избори през 1960 година ще бъдат спечелени от демократ, който ще бъде убит преди изтичането на мандата му“, припомня БТА.

Диксън е била повикана от президента Рузвелт в Белия дом. В Овалния кабинет му предрекла, че Втората световна война ще приключи преди средата на 1945-а . Рузвелт умира през април същата година и не успява да се убеди в правотата на предсказанията ѝ. След това от нейните съвети се ползват президентите Никсън и Рейгън. Тя предсказва терористичната атака в Мюнхен срещу израелските спортисти през 1972 година и разлива на танкера „Ексон Валдес“ през 1989-а.

Изданието отбелязва, че някои от пророческите видения на Диксън не са се сбъднали – че Третата световна война ще избухне през 1958 г., че ще бъде открито лекарство срещу рака през 1967 година, и че ще настъпи втори Холокост през 1980 година. Не се сбъдна и пророчеството й, че руснаците първи ще изпратят човек на Луната.

Източник: НОВИНИ.БГ

Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии през февруари2020-та година ще бъде пълна с множество изненади и съдбовни промени. Различните зодиакални знаци ще…Jan 21 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!