Звездите са категорични: Тези зодии ги чака нещо много хубаво, напълно обръщат съдбата си през втората половина на август

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

През август 2019 г. представителите на някои зодиакални знаци ще имат късмет. Август е месец, благоприятен за кардинални промени. Последният месец на лятото тества хората за сила и издръжливост, пише jenata.blitz.bg.
Като правило животът през август става по-труден, но някои късметлии имат късмет – животът им ще стане като в приказка.
Близнаци, Дева и Риби от началото на месеца ще усетят, че късметът е на тяхна страна. Лошият период ще приключи и финансовите проблеми ще останат настрани. Вероятно Близнаци и Риби ще бъдат повишени на работното място.
Седмичен хороскоп от 19 до 25 август: Много хубави неща очакват зодиите през новата седмицаЗа Овните се очертават лични дилеми и делови успех, а напрежението на Телците не намалява. За Близна…Aug 18 2019vijti.com

Девата също ще започне благоприятен период на работа. Може да им бъде предложена мечтана работа и добра заплата.
Що се отнася до личния живот, положителните промени в една или друга степен са възможни за представителите и на трите знака на зодиака.
Тези, които са в активно търсене, ще могат да се срещнат със своята сродна душа и да намерят дългоочаквано щастие.
През август Близнаци, Дева и Риби ще се чувстват по-добре здравословно. Депресията ще спре, ще дойде мирът. В края на лятото представителите на тези зодиакални знаци просто ще се радват на живота си.

Раците и Везните също ще теглят чертата на черните дни през средата на август. Предстоят само положителни събития, море от любов и интересни срещи.
Август за Раците и Везните е благоприятно време за изграждане на кариера. Успехът ще ви съпътства до късна есен. Всичко, с което Раци или Везни се заемат през август, ще се получи по най-добрия възможен начин.
Раците и Везните през август ще могат да намерят своето място в живота, което са търсили толкова дълго. Възможни са интересни и полезни контакти. Бъдете нащрек! Не пропускайте възможността да срещнете нов човек.

Лъвовете, Водолеите и Козирозите през август ги чакат радикални промени в работата и личния живот. Определено това ще е най-светлият месец тази година. Ще погледнат много неща от различен ъгъл.
Вероятността за положителни промени в личния им живот е висока. Ако не сте женени, тогава дългоочакваната среща с любимия човек може да се състои в края на месеца. Основното е да сте готови за нови познанства.
Източник: Марица
Най-големите лигли сред зодиите: Ще ви вземат акълаИма хора, които обожават да харчат парите си единствено и само за себе си. Те просто обичат за си уг…Aug 9 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!