АСТРОПРОГНОЗАТА от 8 до 14 март 2021 г. ОВЕН, седмицата ще бъде много благоприятна за финансовия сектор! ВОДОЛЕЙ, дойде вашето време!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен

Финансовият маратон на Овен продължава. Тази седмица ще бъде много благоприятна за финансовия сектор. Освен това през тези седем дни планетите и звездите няма да променят енергията си, така че цялата седмица също ще бъде стабилна. Астролозите препоръчват да се обграждате с цветя възможно най-често, привличайки богатство и късмет . Трябва да се облечете в цветни дрехи, да поставите такива тапети на работния плот на компютъра си и т.н. Не забравяйте за любовта. Тази седмица можете да започнете нови и да прекратите стари връзки.

Тамара Глоба: Тези зодии ще са най-големите късметлии през 2021 г.Всички се надяваме 2021 година да е много по-добра от 2020 г. На този етап астролозите твърдят, че н…Jan 19 2021vijti.com

Телец

Телецът трябва да прекарва повече време с мили хора. Те ще ви помогнат да постигнете вътрешен баланс и хармония. Също така може да бъде полезно да се свържете с хора, които са по-успешни. Можете да научите много от тях. Тази седмица е добра за учене. Също така ще бъде възможно да се включите в развитието на добри навици , включително тези, които увеличават енергията. Астролозите вярват, че Телецът се забавлява добре. Не бива да бързате с нещата – оставете всичко да върви премерено, спокойно.

Близнаци

Това е много светла и емоционална седмица за Близнаци. Астролозите вярват, че ще успеят да победят остатъците от зимния блус. Голям късмет очаква онези, които търсят сродна душа или нова работа. Близнаците ще успеят да намерят вътрешен баланс . Това е идеалното време за учене и усвояване на нови умения. Адаптирането към новите условия ще върви много добре. Експертите препоръчват на представителите на този знак да се пазят от общуването със завистливи хора, неприятни личности.

Рак

Понеделник ще бъде единственият неблагоприятен ден. Ако в този ден са възможни конфликти, тогава в останалите шест дни нощните светила ще помогнат за изглаждането на острите ъгли и вътрешните преживявания. Хармонията ще царува в семейството и в любовта. Няма нужда да поставяте половинката си и близките си в твърда рамка. Голям късмет очаква творчески хора. Те ще излязат с нови идеи, които ще помогнат на Раците да убедят колегите и шефовете в своята платежоспособност.

Лъв

Тази седмица Вселената ще помогне на Лъв да разбере какво искат от живота . Това е много важно време, в което могат да дойдат прозрения. Необходимо е да възприемаме адекватно критиката и да се опитаме да слушаме вътрешния глас. Той определено няма да заблуди Лъвовете през периода от 8 до 14 март. Що се отнася до хората около тях, Лъв трябва да се пази от фалшиви чувства на хората, преструвки и лъжи. На хоризонта могат да възникнат нови проблеми, ако приемете всичко казано като чиста монета. Големи проблеми очакват онези, които имат ревнива сродна душа.

Дева

Девите може да нямат късмет в края на седмицата. Експертите ви съветват да прочетете съветите как да привлечете късмета в живота си . Хората от този знак ще имат стимул да се подобрят, но може да им липсва сила и самочувствие. За да направите това, ще трябва да се обградите с правилните хора, които не се съмняват в способностите си. Също така тази седмица ще бъде отбелязана с такса за минали грешки. Астролозите силно съветват Девите да не прехвърлят отговорността на други хора.

Везни

Първата половина на седмицата обещава да бъде динамична и непредсказуема. Везните трябва да се грижат за емоционалното си здраве и енергиен тласък. За да постигнат идеално състояние, те ще трябва да следват десет основни правила . Необходимо е да слушате еднакво вътрешния глас и съветите на близките. Ако има желание да се изолирате от хората и да се усамотите, по-добре не правете това. Много творческа енергия ще излъчва от другите, което никога не е достатъчно. Седмицата е благоприятна за пътуване и пазаруване.

Скорпион

Скорпионите имат идеалното време да обичат. Голям успех очаква онези, които търсят сродна душа. Скорпионите ще се срещат с нови хора тази седмица, много от които ще направят трайно впечатление. Няма нужда да скочиш безкрайно във водовъртежа на любовта, без да погледнеш назад.  Що се отнася до сферата на парите и работата, тогава се очаква Скорпионите да бъдат спокойни и премерени. Можете да правите планирани покупки, да се справяте с текущи проблеми.

Стрелец

Стрелците, които искат да успеят във финансите, трябва да спрат да правят грешки, които водят до лош късмет . Астролозите се съветват да преосмислят поведението си, да проведат честна самоанализ. Нов бизнес може да започне в четвъртък и петък. Много Стрелци ще успеят да постигнат добри резултати още от първия опит. Основното нещо, което трябва да запомните, е, че цялата работа е в малките неща, в детайлите. Също така седмицата е много благоприятна за раздяла с ненужни неща. В края на седмицата можете да си направите малко емоционално разклащане, смяна на обстановката.

Козирог

Сега Козирозите прекарват много добре да бъдат физически активни, търсейки вдъхновение. Можете да се занимавате със спорт, да посетите басейна. Големи са шансовете това да се превърне в положителен навик. Физическата активност ще повиши настроението ви и ще направи Козирозите по-привлекателни за противоположния пол.

На всички, които вече имат връзка, астролозите съветват да се отворят напълно за другата половина. Трябва да сте честни и искрени. Така любимият ще разбере значението ви.

Водолей

Водолеите са сред най -твърдите, упорити и силни зодии . Това е тяхното време, защото те ще могат да покажат всички най-добри страни на колеги по работа, шефове и близки. Водолеите ще бъдат търсени от противоположния пол. Успех в творческата дейност ще им се усмихне. Тази седмица може да бъде посветена на решаване на правни проблеми, търсене на нова работа. Скъпите покупки също ще бъдат полезни. През уикенда са възможни промени в настроението, но Водолеите могат да се справят с това.

Риба

Много късмет ще последва Рибите, които са във връзка, така че самотните от Знака трябва да се фокусират върху търсенето на любов. Тази седмица може да даде на Рибите това, което искат повече от всичко друго. Успех ще последва уверените хора и тези, които знаят как да мечтаят. Периодът от 8 до 14 ще бъде отправна точка за нов живот. Рибите ще станат по-богати, щастливи и по-привлекателни.

Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии до дни2021 година вече дойде, а всички сме изпълнени с надежда, че тя ще ни донесе повече щастие и радост …Jan 11 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!