Снимки от рождения ден на Преслава-Колко стилна беше в синя рокля с малката Паола

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преслава отпразнува рождения си ден с романтично парти в тюркоазено синьо. Гласовитата певица показа как изглежда дома й, празнично украсен със сърца на пода и изобилие от балони. Оказва се, че романтичната изненада е организирана от любимия й Павел, който не пропуска да постави и заветните думи: „Обичам те“.

Преслава празнува 38, продуцентите й със специален жест

Стара снимка на Преслава взриви мрежата-Никой не си я спомня такава Преслава се оказа по-суетна, отколкото предполагаше естественото ѝ поведение преди години, затова е…Jun 19 2022vijti.com

  

Хитовата певица сподели с феновете си кадри от тържеството, от които се вижда, че заложила на  красива къса рокля в тюркоаз, а огромната празнична торта е в същия цвят.

Дъщеричката й Паола сияе в бяло, докато таткото е решен в морско синьо. Преслава отбеляза навършването на 38 години с най-близките си хора, сред които също  Софи Маринова и Гринго.

Самата Софи не се сдържа и качи клипче на импровизиран дует с рожденичката. Видеото веднага предизвика буря от емоции и много честитки от страна на феновете.
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!