Доведоха нова снаха на Ваня Костова след скандалите с първата (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-гласовитите ни певици, Ваня Костова , е известна с непоносимия си нрав, който лъсна още с участието ѝ в „Биг Брадър“. Както е знайно, тя и синът ѝ, Боян , са в много близки отношения, въпреки, че преди време именно дрязги със свекървата станаха причина Боян да се раздели със съпругата си и майка на детето му, Стефания.

Последваха грозни скандали и взаимни обвинения, но в последните месеци войната сякаш поутихна.Сега обаче на хоризонта се задава нова кандидат-снаха на Костова. Боян, който съвсем скоро ще стане на 40 години, вече има нова жена , твърди светската клюка.

Мацката се казва Блага и двамата прекарват почти всяка свободна минута заедно. Пред приятели Боян казвал, че най-сетне е намерил точната жена, и то след като преживя тежко раздялата с майката на дъщеря си – Стефания .

Ваня Костова и Боян

Момиченцето на Боян вече е втори клас и се казва Ванеса, кръстено е на гласовитата си баба. Боян и Стефания са разведени, а певицата от „Тоника“  и снахата дълго се караха пред медиите една с друга, пише „Хотнюз“.

Стефания не обичала свекърва си

Певицата наистина била всеотдайна майка и баба, но с много инатлив нрав и обсебващ характер. Истината за нейната същност лъсна под прожекторите на Големия брат.

Естрадната звезда е във война със съквартирантите си Валентин Кулагин и Божана Кацарова, а по време на една от последните мисии, изплува тайната, че Ваня често е отправяла злостни коментари зад гърбовете им. Същевременно дни по-късно се отмята от вече изреченото и се прави на тяхна първа приятелка.

Мика Зайкова пред Lupa.bg: Режат пенсиите с 20%?No ExcerptFeb 20 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!