Проф. д-р Иван Чалъков от ИСУЛ: Пандемията е Измама! Тя няма нищо общо нито с медицината, нито с науката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пандемията от „Ковид-19“ всъщност не е никаква пандемия и няма нищо общо нито с науката, нито с медицината.

Христо Стоичков: Не може преди 5 години Бил Гейтс да каже, че 2020 година ще има пандемияХристо Стоичков даде ексклузивно интервю за предаването „Код Спорт“ по TV+. Камата отдавна е човек н…Oct 1 2020vijti.com

Следете пътя на парите и ще разберете кой и защо провокира тази масова психоза. Следете офертите за термометри и маски. Правителството ни купува маски за 3 млн. лв. И ги е купува за 3 лв. парчето, а те всъщност струват по 3 стотинки. Ковид-пандемията е някаква масова световна измама. Това каза проф. д-р Иван Чалъков от клиниката по УНГ и епидемиолог в болница ”Царица Йоанна-ИСУЛ” в ефира на ”Честно казано с Люба Кулезич” коментирайки COVID-19.

Хората от цял свят излязоха на улицата. С тази пандемия една шепа хора правят останалите милиарди човеци на идиоти. Днес е заведено дело от съдиите срещу маските, които трябва да носят децата, каза още професорът.

Доц. Ангел Кунчев от Щаба за борба с коронавируса дотолкова изнагля, че онзи ден си позволи в прав тест да обиди доц. Мангъров.

„Ти виждал ли си отделение за COVID-19, бе?!“, попита най-арогантно този лъжец. Прозвуча ми като репликата от българския сериал „Под прикритие“, когато Захари Бахаров пита: „Ти качвал ли си се на Q7, бе?“. Хората трябва да знаят, че Ангел Кунчев не е никакъв лекар, а най-обикновен администратор, докато доц. Мангъров е светило в родната епидемиология. Пълно безумие е книжен плъх, посредствен консултант по инфекциозни болекти като Кунчев, който реално не лекува хора, да си позволява такъв тон и език към големия д-р Мангъров.

Епидемиологията е много специален стъклен магазин и в него слонът няма място. В нашата наука има много написани правила, които един теоретик като Ангел Кунчев, който никога не е лекувал хора, няма как да разбира. Те се разбират и прилагат само от хора-практици, обясни професорът в „Честно казано с Люба Кулезич“ по Евроком.

Преди два месеца пак същият Кунчев си позволи да заяви, че българските лекари нямали хигиена и той лично решил да ни дисциплинира.

Ще ви кажа, че оздравяват само тези хора, които преди това са били болни. Останалите се водят заразени и незаразени. Тази „грешка“, която се натрапва и мултиплицира от Щаба във всяко тяхно съобщение, е напълно умишлена. Същото важи и за репликите им „починал С Коронавирус. Забележете, не „ОТ коронавирус“, а „С коронавирус“. Тия уж грешки всъщност се използват с цел манипулиране на населението. За мен корона-пандемията е чиста измама, а насаждането на страх у хората е за да се оправдаят разходи и пари. Това е някаква масова геополитическа манипулация, категоричен е д-р Чалъков.

Ами „чувството за чуждо тяло в организма“ – такъв бил основният симптом при Ковид… спомняте ли си глупостите на ген. Мутафчийски, смели сме се от сърце, припомни той. Доцент Коста Костов от Щаба пък в началото говореше едни неща, а после съвсем други и обратните на тях, коментира професорът.

Като лекар никога няма да сложа на дечицата маски. Не ги препоръчвам и на пациентите си. Питах Щаба защо при това положение не затворят клиниката ни. И когато ги попитах, не ми отговориха, заяви той.

Отлагат преизчисляването на пенсиите за след пандемиятаДокато има пандемия, пенсионерите ще получават добавка от 50 лева месечно, след това ще има индексац…Sep 28 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!