„За мен е твърде късно“-Мили жени, спрете да се унижавате с възрастта!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

– За мен е твърде късно . Колко пъти съм чувала тези думи в офиса си. И не само в него. Чувала съм ги от жени. И никога от мъже!

„За мен е късно да уча, как мога да седна на студентска пейка на 35?“, „Твърде късно е да мисля за любов“, „Излизам с мъж с 6 години по-млад от себе си, но не ми е удобно хора, аз съм по-възрастна от него „,“ не мога да нося къси поли, те не са за моята възраст. “

Баба Гина от Лехчево: На сума народ съм дала рецептата, един недоволен няма! (семейно наследство от векове)Баба Гина Трифонова от село Лехчево признава, че стига да може, би помогнала на всички – затова и сп…Nov 23 2020vijti.com

Възраст.

По някаква причина нашето общество има три нагласи към нея – „твърде късно е“, „твърде рано е“ или възрастта е внимателно скрита. Така че никой да не казва, че за вас е рано и че е твърде късно.

По някаква причина нямаме понятие „навреме“. Всичко, което ни се случва, е „навреме“, защото се случва точно когато сме готови за това.  Любовта към някого идва с петдесетата годишнина, просто защото преди това не сте били готови за нея, тя не е била за любов.

Някой нямаше как да учи на двадесет, защото изборът беше направен в полза на семейството и детето, но на тридесет и пет просто има свободно време и енергия. И някой се влюбва в по-млад от себе си човек, защото чувствата на личната карта не се проверяват.

Някой не носеше къси рокли на осемнадесет, защото се смяташе за дебел и непривлекателен, а на четиридесет изведнъж намери стройни дълги крака и искаше да ги покаже.

Но тогава този ужасен шепот „късно“, „не е за възрастта ми“ пада върху жената. Откъде идва това? Да се ​​разходим из страниците на таблоидите.

„50-годишната Джанет Джаксън е бременна. Тя се е възстановила с 43 кг и крие формите си под мюсюлмански дрехи.

“ Какъв ужас, стара, дебела и бременна. И какво да направят жените, коита са абременели на 40 или 45, или 48? Аборт? Само защото обществото я смята за твърде стара, за да има дете и я плаши с всякакви ужасни болести?Защо никой не е доволен, не казва „браво, ще родиш здраво бебе“? В края на краищата медицината вече ви позволява да контролирате и регулирате хода на бременността. „34-годишната Анна Седакова е бременна с третото си дете. Името на бащата е скрито.

Ще припомним: Анна вече отглежда две дъщери от различни мъже. Това също е кошмар. Не много стара, но неомъжена, ражда деца от различни мъже. Тя все още има дързостта да бъде щастлива. Вместо да се разхождате с лицето на Мария Магдалина.

Да продължим. „Дженифър Лопес, на 47 години, има връзка със 18-годишен музикант. И тя се появи на церемонията по връчване на Грами с откровен сексуален тоалет. “ Старият, но заразен, щастлив, разхождащ се тук, извива задник, също е довела младия си любовник.

И ако Джей Ло в своите 47 години изглежда така, това ще даде начало на всяко 20-годишно момиче? Красива и богата жена. Какво, трябва да носи плащаница и дрипава перука?

И накрая, любимата ми рубрика – звездите на плажа. „45-годишната Ума Търман показа целулита си, но това не пречи на новия й роман.“ „Гуинет Полтроу изглежда страхотно на 41 години, дори в бикини.“

„И друга„ неостаряваща “звезда Деми Мур на своите 54 години също носи бикини.“ Извинявам се и в какво да отида на плаж, ако не в бикини? Може би в скафандър или бурка? Майка на три деца не може да има стрии и целулит, нали? И е време Деми Мур да се разхожда из гробището, избирайки място и паметник? Или нашите плажове са пълни с перфектните тела на Мистър Олимпия и Мис Фитнес Бикини?

Това са няколко цифри и няколко думи могат да убият желанието на жената да живее пълнокръвен живот. Не се срамувайте, не се извинявайте, не поглеждайте назад.

Кажете ми, ценители на възрастовите норми и времеви скали, кога не е късно една жена да ходи бременна, с прозрачна рокля? Не е ли късно да обичаш, учиш, правиш кариера? А целулит, кога можеш да го имаш? Определя ли възрастта наличието на сила и възможности?

И защо тогава толкова различно отношение към възрастта на мъжете? Защо един мъж, който се жени и става баща на 48 години, казва „Браво, ти си ти-ти“? Въпреки че средната продължителност на живота на мъжете е по-ниска от тази на жените.

Животът е толкова кратък. Въпреки факта, че през Средновековието малко хора са живели до 30 години, а сега хората живеят до 70, 80 и 100 години. Трябва да имате време за тях много повече. А за жената – това е дори повече от просто „повече“. Обществото очаква съвременната жена да бъде образована, енергична, успешна в кариерата си, да има хоби или дори две.

Занимавайте се със спорт. Имайте перфектен дом, отгледайте няколко идеални деца, не забравяйте за съпруга си. Пригответе най-вкусните и здравословни ястия. Няма целулит. Няма умора. Зъбите са бели, кожата блести, косата блести. Гардеробът се съчетава добре. Забравих ли нещо? И всичко това трябва да се случи с възрастта. Но за какво точно? Никой няма да каже.

Защото. Мили жени, раждайте, обичайте, носете къси рокли, научете китайски, омъжете се за мъж с 10 години по-малък или изобщо не се омъжвайте. Скачайте с парашут, тъчете макраме или станете посланик на добра воля на ООН. Само вие знаете колко големи са вашите сили и желания. Тези „искам“ и „мога“ са единствените критерии, на които да разчитате!

Трикът на баба ми лекува кашлица за една нощ: Забравете за скъпите лекарства от аптекатаДомашно средство за кашлица – по-добро от лекарствата. Много хора се борят с кашлица и настинки пре…Nov 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!