Бърза бишкотена торта без печене за 15 минутки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес ще ви покажем как да направите вкусна торта от бишкоти и Маскарпоне за 15 минути. Бихте ли казали, че това е фантастично? Пригответе съставките и отчетете времето!

Бишкотите или „котешките езичета“ не винаги се предлагат в магазините. Ето защо, по-рано описахме подробно как да си печем у дома.

Попаднах на тази рецепта за мързелив Наполеон, оттогава моето семейство не иска да вкуси друга торта Веднъж попаднах на тази рецепта за „Наполеон“ и след като я направих моето семейство не успя да пр…Nov 21 2020vijti.com

Ако сте притеснени от цената на маскарпонето, пригответе се за неговия аналог . Ще ви трябват извара, сметана, яйца и пудра захар.

БИШКОТЕНА ТОРТА

СЪСТАВКИ

200 g бишкотиi (24 броя)
250 мл сметана, 33% мазнини
250 г маскарпоне
100 г пудра захар
2 с.л.. какао за поръсване
250 мл студено сварено кафе

 

ПОДГОТОВКА

Пригответе и охладете кафето. За малки деца може да заместите с какао. Комбинирайте маскарпонето, сметаната и пудрата захар в купа.

Разбийте сметаната с миксер

Пригответе форма, подходяща за тортата. Изсипете охладеното кафе в купа, където ще ви бъде удобно да потопите бишкотите в него.

Потопете бишкотите (8 броя) в кафето и поставете един слой на дъното на формата.

Прехвърлете крема в сладкарски плик. Използвайте го, за да покриете повърхността на бишкотите със слой крем.

Поставете още един слой бишкоти върху крема. Накрая завършете с три слоя бишкоти и три слоя крем.

С помощта на цедка поръсете тортата с какао на прах.

Изпратете тортата в хладилника за 2-3 часа, за да се накисне добре.

Сервирайте.

Приятен апетит!

Ако някой десерт е способен да достави небесно удоволствие, то това определено е нашата нежна и сочна напоена торта, която без никакво преувеличение просто се топи в устата ви.

3 банана, пакет меденки и кисело мляко, наредете и тортата е готова без печене, без излишни усилияАко никога преди не сте правили торта с меденки , сега е моментът да опитате. В края на краищата не …Nov 3 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!