Соvid почерни семейството на Катя от Ритон

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

72-гoдишният Александър Васев от Дупница е бил болен от COVID-19 в продължение на една седмица, но се лекувал сам, пише факти.бг. След като състоянието му се влошило, той поискал да го приемат в общинската болница, но оттам му казали да се изследва за коронавирус и едва тогава да отиде в отделението.

Катя и Здравко избухнаха срещу Криско: Ритонците са направо бесниИcтинcĸa вoйнa cи oбявиxa Kpиcĸo и дyeт „Pитoн”. Изпълнитeлитe cĸoчиxa cpeщy фaĸтa, чe ĸoнцepтитe нa…Jun 27 2019vijti.com

Изнемощелият мъж си направил бърз тест в триажния кабинет, който се оказал положителен. Васев не успял да дочака резултата от PCR теста, който му е направен. Негов приятел го закарал до дома му в с. Крайници, където мъжът издъхнал.

Роднини си спомниха как Александър Васев навремето е бил нещо като импресарио на племенницата си Катя от дует „Ритон”. Той няколко години работил в Либия и други държави от арабския свят, печелел добре и подпомагал финансово племенницата си, докато изгрее на естрадната сцена. Истинското ѝ име е Катерина Михайлова. Роднините са ѝ съобщили, че вуйчо и е починал.

Тя не си е идвала повече от 15 години в Дупница.

Катя и Здравко от „Ритон” стягат куфари за АмерикаГръцко море и здравословно хранене – това е формулата на дует „Ритон” за прекрасно прекарване на лят…Aug 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!