Искат да откраднат Мира Добрева от БНТ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Примамлива оферта за работа от конкурентна телевизия е отказала водещата от БНТ Мира Добрева. Блондинката се завърна на “Сан Стефано” миналия месец като лице на предаването “Питай БНТ”.

“Получих предложение за работа от друга телевизия. Беше примамливо и сигурно съм била разколебана, противно на непреклонното ми мнение по въпроса по принцип”, призна Добрева.

Разследване на БТВ: Полицейски шеф се подчинява на частната „Делта гард“ и не изпълнява решение на съда Сюжетът, който ще ви разкажем, поставя много въпроси за спазването на закона от служителите на зако…Aug 10 2020vijti.com

Предложението явно наистина си е заслужавало, след като Мира се е почувствала раздвоена, като за крайното й решение се е посъветвала с нумеролог.

“Попаднах на изумителна жена, която обърна представите ми (и предразсъдъците ми) за уменията на хора като нея. Та тя тогава ми каза: “Къщата ти е здрава, въпреки пукнатините. Стой си на мястото, където тежиш. У дома и стените помагат!” И аз си останах в моята къща”, добави Добрева, въпреки че в обществената медия възнаграждението й сигурно е в пъти по-малко от това, което са й предложили.

По думите на Мира заплатата й на “Сан Стефано” била “поразяващо скромна” и тя приела да поеме “Питай БНТ” водена не от заплащането, а от любовта си към телевизията.

А синът й Георги се изненадал неприятно, когато научил какви пари ще взима майка му на месец.

Деси Тенекеджиева осъди Слави Трифонов и БТВБългарската актриса и певица Деси Тенекеджиева е осъдила 7/8 на Слави Трифонов и БТВ. Сагата е продъ…Aug 17 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!