БОЖА ЗЕМЯ! Могъщо ЧУДО расте в България! Вижте най-пазената тайна, която всеки вече може да набере!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Знаете ли какво е Мурсалски чай? Защото хиляди хора по света отдавна знаят! Тази уникална българска билка е пазена в тайна години наред от управниците по време на комунистическия режим. От нейното благотворно влияние са могли да се възползват само отбран кръг от висшестоящи хора.

България в окото на страшни зимни бури, вещаят US метеоролозиБългария може да се окаже в окото на страшни бури тази зима. Това предупреждава признатата за №1 в с…Oct 23 2020vijti.com

Има слух, че самата Лили Иванова разчита на Мурсалския чай за добро здраве и дълголетие. И така, докато в България това е била строго пазена тайна, в целия свят той получава абсолютно признание. Защото билката и по-конкретно екстрактът от нея, има лечебни свойства, граничещи с невероятното.

Мурсалският чай расте единствено на Балканите и то най-вече в Пирин и Родопите. А за първи път е открит в Шар планина, откъдето произлиза и латинското му наименование Sideritis scardica. Традиционната отвара с гореща вода е много полезна, но за съжаление в нея се съдържат едва 7% от съставките на билката. Но при направата на екстракт, безценните съставки се запазват на 90%!

Екстрактът от Мурсалски чай е мощен имуностимулатор, забавя стареенето на клетките, предпазва от инфаркт, инсулт и високо кръвно. Има противораково действие, освобождава организма от натрупаните токсини, бори се с бъбречни заболявания, чернодробни заболявания, със заболявания на дихателната система, на ендокринната система, на сърдечно-съдовата система. Укрепва цялостно организма, дарява дълголетие, че дори и стимулира потентността при мъжете, извествен е и като „българската виагра“.

И това са само част от проблемите, от които предпазва и които лекува! Не случайно Мурсалския чай е наречен „здравословно чудо“. Всеки, който го пие, ще потвърди неговото благотворно влияние. И вече не е тайна за никого!

Източник: opoznaybulgaria

Известен астролог направи мрачна прогноза за България следващата година Астрологът Красимир Куртев представя скритото послание относно някои събития през 2020 – 2021 годи…Oct 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!